Pavel Bartoș a fost un elev premiat la concursuri de talente, în copilărie: „Ai mei nu-și permiteau să-mi plătească vacanțe, eram fericit că merg în tabere” / EXCLUSIV

Publicat pe

Pavel Bartoș ne-a vorbit cu sinceritate despre copilărie. Pe atunci, Pavel Bartoș își petrecea vacanțele la țară. Iar atunci când obținea premii la concursurile de talente, mai beneficia și de o vacanță într-o tabără pentru copii. La Gala Premiilor TVmania 2022, actorul a vorbit pentru viva.ro despre premiul obținut, dar și despre copilăria sa. Totodată, el a făcut un bilanț scurt al anului care se va încheia în curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș ne-a făcut dezvăluiri emoționante despre copilărie. Pavel Bartoș obișnuia să meargă în vacanțe la țară atunci când era mic. Când câștiga, însă, câte un premiu, prezentatorul TV obținea o vacanță în tabără. Acesta le dorește copiilor din ziua de azi să se bucure și ei de clipele frumoase de care el a avut parte în copilăria lui, mai ales în vacanțele de la bunici.

Pavel Bartoș a fost un elev premiat la concursuri de talente, în copilărie: „Ai mei nu-și permiteau să-mi plătească vacanțe, eram fericit că merg în tabere' / EXCLUSIVPavel Bartoș a fost un elev premiat la concursuri de talente, în copilărie: „Ai mei nu-și permiteau să-mi plătească vacanțe, eram fericit că merg în tabere' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice:„Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Pavel Bartoș înainte să ajungă celebru:„Am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop'

Citește și: Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:”Vizăm și fauna din televiziuni”

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani:„Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn' / EXCLUSIV

Pavel Bartoș, despre copilărie

Pavel Bartoș spune că a avut un an bun. La Premiile TVmania 2022, eveniment ce s-a desfășurat recent și unde a obținut un premiu, el a făcut un bilanț scurt. Actorul este fericit că emisiunile merg bine, dar spune că succesul se datorează muncii întregii echipe care se află în spatele camerelor de luat vederi. A realizat filmul de lung metraj, Ramon, în care joacă și el, cu toate că este și producător al peliculei. Totodată, abia așteaptă să urce pe scenă la teatru în „One man aproape show!', care are marea premieră pe 18, 19 noiembrie și 4 decembrie la Teatrul Odeon. Într-un interviu pentru viva.ro, actorul a vorbit despre toate acestea, dar și despre vacanțele și premiile din copilăria sa.

Felicitări pentru premiu. Al câtelea este și ce reprezintă el pentru tine?

Nu știu. Niciodată nu mi-am numărat premiile, crede-mă. Eu doar mă bucur că este o confirmare a muncii întregii echipe. Pentru că dincolo de micul ecran este o echipă întreagă. Voi ne vedeți pe noi, cei care suntem în față, și ne bucurăm. Dar toate acestea, că noi suntem așa buni, se datorează unei echipe, care, iată, de atâția ani ține steagul sus. Pentru că sunt 200 de oameni care muncesc zi și noapte la această emisiune. Și ei merită toate aplauzele, că datorită lor noi suntem atât de buni, cei care suntem în față. Deci, premiul este al echipei.

Ce să spun? În rest, mă bucur pur și simplu, pentru că orice premiu este o confirmare a faptului că ceea ce faci este bine, că încă ești pe drumul cel bun, că bucuri. Și mă bucur. Și făcând asta, știi cum e, într-un show atât de mare, care uite, rezistă. Pentru că, de obicei, foarte greu să reziste de atâția ani un show de anvergura asta. Și uite că rezistă.

Și totuși, care ar fi secretul?

Echipa. E foarte important să fii cumva, cum se zice, în aceeași duminică cu toții, deși noi suntem o emisiune de vineri seara.

Ce fel de elev era în tinerețe

Apropo de premii, în copilărie ai luat premii la școală? Ai fost premiant?

Da, luam premii de talente. Am luat premiu la Maratonul Zăpezii, am luat locul 1 la proba pe obiecte improvizate. Adică m-am dus pe un capac de WC și am luat premiu. Cum să spun, era proba de săniuș și proba de obiecte improvizate. Ba nu, mint. La proba pe sac de nailon am luat locul 1. Dar am mai obținut un premiu și la pictură. Luam foarte multe premii la talente. Am făcut brigada artistică, iar la școală eram undeva de mențiunea l și ll.

Premiile constau doar în niște diplome sau și în alte lucruri?

Ideea este că, la un moment dat, mergeam la concursurile acestea de talente și dacă erai talentat la ceva, câștigai o tabără la Năvodari sau la Homorod. Și cum ai mei nu-și permiteau pe atunci să-mi plătească o astfel de vacanță, eu eram fericit că merg în aceste tabere.

Deci era o motivație pentru tine?

Da, era o motivație clară.

În copilărie, Pavel Bartoș își petrecea vacanțele la țară

Care a fost cea mai tare vacanță din copilărie și cea mai tare de acum?

Nu cred că pot să spun asta. Eu am fost un copil norocos, cu bune, cu rele. Cu lipsuri, cu nelipsuri, am fost norocos. De ce? Pentru că am avut bunici la țară. Și atunci, din prima zi de vacanță până în ultima zi, noi eram la bunici. Și am petrecut cele mai frumoase vacanțe posibile. Pe vremea aceea nu știam că există și alt tip de vacanță. Dar decât să stai la bloc, mai bine la țară, unde era fenomenal. Bineînțeles că atunci când te puneau bunicii la munca câmpului era mai greu. Dar asta făcea parte din aceste vacanțe, vacanțe la țară. Și de aceea îmi doresc și le doresc copiilor din ziua de azi să simtă această senzație, a unei vacanțe de acest gen, a vacanțelor la țară.

A fost anul acesta pentru tine așa cum ți l-ai dorit?

Da. Am reușit să filmez lung metrajul Ramon, pe care îl produc și în care joc rolul principal cu același nume. Iar din februarie 2023 dăm autografe… La teatru sunt aproape de premiera spectacolului „One man aproape show!', care are marea premieră la final de noiembrie. Se va juca pe 18, 19 noiembrie și 4 decembrie la Teatrul Odeon. Un spectacol tare drag mie. Un spectacol scena și regie, aproape Pavel Bartoș, total cu Pavel Bartoș. Mă bucur, fac emisiunile Vocea României, Românii au talent… Da, a fost un an bun pentru mine. Și în primul rând, dincolo de toate, copiii mei sunt sănătoși. Asta e cel mai important.

Smiley joacă în filmul lui Pavel Bartoș

O dorință pentru la anul?

Să fiu sănătos, eu și cei dragi mie. De restul mă ocup.

O vacanță de Crăciun sau de Revelion unde ar fi?

Nu. Pentru că odată cu timpul înțelegi termenul de sărbători liniștite. Așa le văd, liniștite. Că vor fi la țară, că vor fi undeva, nu știu, dar asta ne dorim, sărbători liniștite.

Nu te-am întrebat, care este povestea filmului Ramon?

Este vorba de un om simplu care este în căutarea iubirii extraordinare. E o comedie romantică, pentru toată lumea. Este o idee pe care o am de foarte mulți ani și pe care abia anul acesta am reușit să o pun în practică.

Joci două roluri, producător și actor. Nu e greu pentru tine?

Ba da. E greu, dar mizez pe echipă și ne ajutăm.

Joacă și Smiley?

Da, va avea un rol la care nici nu vă așteptați.

Foto: Dumitru Angelescu/ Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter