Zeci de percheziții la maneliștii care ar fi încasat ilegal indemnizații în pandemie. Dan Bursuc, Cristi Dules și Dan Armeanca, printre cei implicați în dosar: "Niște tâmpenii"

Publicat pe

Autoritățile au făcut zeci de percheziții la maneliștii suspectați că ar fi încasat în mod ilegal indemnizațiile oferite de statul român în pandemie. Nume grele din domeniu sunt implicate în acest dosar. Printre cei audiați de anchetatori se numără inclusiv Dan Armeanca, Cristi Dules și Dan Bursuc. Cei din urmă au avut și o primă reacție publică după ce s-au aflat detalii despre acest caz. Persoanele vizate de percheziții sunt suspectate de înșelăciune, fals în declarații sau fals în înscrisuri sub semnătură privată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conform primelor informații venite din partea surselor judiciare, Dan Bursuc și Cristi Dules vor fi aduși la audieri în calitate de martori, în timp ce Dan Armeanca are calitatea de suspect, informează Kanal D. Aproximativ 50 de persoane ar fi cerut ilegal să primească ajutoare de la stat în pandemie susținând că nu au mai putut susține concerte din pricina restricțiilor impuse de autorități. Însă, contractele care au fost încărcate pe platforma online pusă la dispoziție pentru sprijinirea artiștilor par să fie false.

Zeci de percheziții la maneliștii care ar fi încasat ilegal indemnizații în pandemie. Dan Bursuc, Cristi Dules și Dan Armeanca, printre cei implicați în dosar: "Niște tâmpenii"Zeci de percheziții la maneliștii care ar fi încasat ilegal indemnizații în pandemie. Dan Bursuc, Cristi Dules și Dan Armeanca, printre cei implicați în dosar: "Niște tâmpenii"

Zeci de percheziții la maneliștii care ar fi încasat ilegal indemnizații

Elis Armeanca s-a numărat și el printre primii maneliști care au reacționat public după ce s-a aflat despre percheziții. El susține că se afla la o cântare când mascații au intrat în casa lui, unde se aflau și copiii săi. Dan Armeanca, tatăl lui Elis, ar fi principalul suspect în acest dosar. Elis a mai declarat, conform Spynews, că mâine va prezenta și acte doveditoare la audieri.

Citește și: Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapte

Citește și: Nea Mărin, când a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Nu e deloc prea tânără să devină mamă la 24 de ani”

Citește și: De ce a ales Theo Rose să se asocieze cu maneliști celebri: „La noi, în România, nu știu dacă…'

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată: „Voi fi cel mai fericit bunic din lume'

'La această oră, polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, efectuează 73 de percheziți, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile mai multor persoane, bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnatură privată.

Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București. Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Gorj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.'informează Poliția Ilfov, conform Kanal D.

Cristi Dules și Dan Bursuc, primele declarații

Cei doi ar fi chemați la audieri în calitate de martori. Dan Bursuc neagă orice implicare în dosar: Nu, tati! Doamne ferește! Sunt niște tâmpenii!'.

Pe de cealaltă parte, Cristi Dules a dezvăluit că a fost căutat de polițiști care au vrut să ridice niște documente de la sediul firmei pe care acesta o deține.

„Jur că nici eu nu știu ce se întâmplă mai mult decât că au venit unde era sediul firmei mele. Au căutat niște acte pe care nu le-au găsit. Pur și simplu, nu știu ce anume au căutat. Eu am fost om corect. Mi-am făcut firma asta de mulți ani. Am contabilă, plătesc dările și impozitele la stat. Am fost un om corect, așa că mai departe aștept să mă duc acolo (n.r.: la audieri).

Să văd despre ce e vorba și apoi voi da o declarație completă, după ce voi ști de ce am fost chemat. Este vorba despre 70, 80 de persoane într-un singur dosar, din mai multe județe. Pe mine acum m-au chemat ca mator', a declarat Cristi Dules, în exclusivitate pentru FANATIK.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter