Cum a început povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în urmă cu 28 de ani: "Nu mă gândeam că se uită el la o studentă"

Publicat pe

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive și mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au împreună și o fiică, iar căsnicia lor este văzută drept un model de invidiat. Actrița a dezvăluit acum detalii inedite despre modul în care a început povestea lor de dragoste, dar și care consideră ea că este secretul unei relații atât de lungi. Cu toate că nu au lipsit momentele dificile din viața lor, au știut să facă o echipă pe cinste și să le depășească de fiecare dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au simțit din primele clipe o atracție reciprocă, dar Monica Davidescu nu se gândea în acel moment că este posibilă o relație cu Aurelian Temișan, cu atât mai puțin o căsnicie care să dureze atât de mult. Cei doi au o relație foarte strânsă și cu Andreea Bălan, ei fiind nașii artistei, dar și nașii de botez ai micuței Clara.

Cum a început povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în urmă cu 28 de ani: "Nu mă gândeam că se uită el la o studentă"Cum a început povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în urmă cu 28 de ani: "Nu mă gândeam că se uită el la o studentă"

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se iubesc de 28 de ani

Când vine vorba despre secretul unei relații care durează de atât de mult timp, îndrăgita actriță susține că nu au descoperit o rețetă anume, ci doar au luat drept exemplu alte cupluri de actori care au rezistat testului vieții.

„Nu pot să le dau eu oamenilor o rețetă, nu suntem cel mai longeviv cuplu. Eu i-am urmărit pe Lucia Popescu Moraru și Marin Moraru, un cuplu absolut minunat. Eu i-am urmărit pe Ioana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, un cuplu mega longeviv.

Eu, luând exemplele lor, care sunt trecuți de 50 de ani, și văzând armonia lor în familie și cum se sprijină, se înțeleg, se ceartă, se acceptă, atunci am zis că întotdeauna trebuie să lași de la tine, trebuie să-l înțelegi pe cel de lângă tine ca și cum te-ai înțelege pe tine.', a declarat Monica Davidescu, în emisiunea „După faptă și răsplată', prezentată de Cristina Șișcanu. 

Citește și: Ce educație îi oferă Monica Davidescu și Aurelian Temișan fiicei lor, la 12 ani: „Eu sunt mai strictă, pentru că impun…'

Citește și: Mario Iorgulescu, la 3 ani de când a ucis un tânăr în accident de mașină: „Preferam să fiu la pârnaie decât…”. Mesajul său pentru familia victimei

Citește și: Cum i-a schimbat întâlnirea cu Aurelian Temișan viața Andreei Bălan: „Aveam 10 ani'

Citește și: Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune. Cine îl înlocuiește

Cum s-au cunoscut cei doi

Au trecut foarte mulți ani de când s-au întâlnit pentru prima dată, dar actrița își amintește și acum cu lux de amănunte despre acel moment.

„Sunt mulți ani de când m-a cucerit. Ce-mi aduc aminte este că noi ne-am întâlnit la un spectacol. Eu prezenta spectacolul, iar el cânta. Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa', a mai spus actrița, conform Spectacola.

Cum și-a dat seama că este îndrăgostită

Și-a dat seama rapid că este îndrăgostită de Aurelian Temișan. Chiar dacă soțul ei nu este cel mai romantic soț, artistul are momente în care o surprinde chiar și după aproape trei decenii cu gesturi frumoase.

„Mergeam la facultate cu tramvaiul și nu știu cum, am ajuns în alt capăt de oraș. Atunci m-am întrebat „La ce m-am gândit eu oare?', dar mă gândeam la el. Cât de îndrăgostită sunt, când îți pierzi mințile gândindu-te la cineva, îți dai seama că e ceva mai mult decât ai anticipat.

Nu-l pot categorisi ca fiind sau nu romantic. Are momente diverse. uneori vine cu flori fără niciun motiv sau e o zi aniversară când nu vine, își găsește alte momente. Nu mi se pare un capăt de țară. Eu îmi doresc în zilele speciale ca cei dragi să-mi fie aproape, atât', a dezvăluit Monica Davidescu, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter