El este primul român care investește la Hollywood! Dragoș Sprînceană este producător executiv al unui film cu Armand Assante. Viața lui, subiect de film

Publicat pe

Un român investește la Hollywood! Omul de afaceri Dragoș Sprînceană, unul dintre românii de succes din America, este producător executiv al viitorului film ce-l are în distribuție pe celebrul Armand Assante. Filmul 'Don Q' este regizat de Caudio Bellante și va avea premiera anul viitor, conform imdb.com, unde găsim numele investitorului român.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un român investește la Hollywood! Afaceristul Dragoș Sprînceană, unul dintre românii de succes peste ocean, este producător executiv al viitorului film ce-l are în distribuție pe celebrul actor Armand Assante. 'Don Q' este regizat de Caudio Bellante și va avea premiera anul viitor, conform imdb.com, unde găsim numele investitorului român.

El este primul român care investește la Hollywood! Dragoș Sprînceană este producător executiv al unui film cu Armand Assante. Viața lui, subiect de filmEl este primul român care investește la Hollywood! Dragoș Sprînceană este producător executiv al unui film cu Armand Assante. Viața lui, subiect de film

Citește și: De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă:”A fost un moment…”

Citește și: Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu:„Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Sunt tristă că a recurs la…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:'Eram într-o stare critică'

Dragoș Sprînceană investește la Hollywood

Un român investește la Hollywood! Afaceristul Dragoș Sprînceană, unul dintre românii de succes peste ocean, este producător executiv al viitorului film ce-l are în distribuție pe celebrul Armand Assante. 'Don Q' este regizat de Caudio Bellante și va avea premiera anul viitor, conform imdb.com, unde găsim numele investitorului român.

Pe Dragoș Sprînceană, în vârstă de 43 de ani și actorul Arman Assante, în vârstă de 73 de ani, îi leagă o frumoasă prietenie. S-au cunoscut în Statele Unite ale Americii. Însă, iconul cinematografiei are o strânsă legătură cu România, unde a petrecut ceva timp.

În lunga sa filmografie, din care amintim superproducții precum: 'Hoffa', 'Gotti', 'Judge Dredd', 'Mambo Kings', 'American Gangster', se află două pelicule cinematografice filmate la noi. Este vorba de 'The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter' și 'California Dreamin (Nesfârșit)'.

Filmul a fost distins cu Premiul 'Un certain regard 'la a 60-a ediție a Festivalului de la Cannes. Assante a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur și a primit un Emmy ('cel mai bun actor'- Gotti, 1996).

Dragoș Sprînceană, producător executiv al unui film cu Armand Assante

Afacerist influent peste ocean, românul de succes a ajuns să aibă cea mai mare companie de TIR-uri de marfă din Statele Unite Viața lui Dragoș Sprînceană este un savuros scenariu de film.

Acesta are în plan propriul film biografic, o producție care să inspire și să-i motiveze pe cei care caută să reușească imposibilul în viață. Dragoș Sprînceană a început ca model în prezentări vestimentare, animator în show-uri de televiziune estivale ale Pro TV, barman. În Statele Unite a fost salvamar și agent imobiliar.

Povestea succesului afaceristului român va face subiectul unui viitor film

Afacerist discret și influent în sferele politicii, departe de activitățile sociale din comunitățile românești din SUA, în două decenii de muncă peste ocean, Dragoș Sprînceană a reușit mai mult decât a visat.

Potrivit tribuna.us, astăzi, cele 1500 de camioane ale sale sunt de întâlnit pe toate autostrăzile din SUA, are peste 1000 de angajați în Illinois, Florida și Arizona. Dar terminalul principal al companiei – rodul unei investiții de 20 milioane de dolari-, a fost recent inaugurat la Elgin.

Pe lângă afacerile sale, este Dragoș este membru în Comitetul Executiv al Partidului Republican din Palm Bech, Florida. Cu această organizație are dese întâlniri cu oameni din Camera Reprezentanților și Senat, local și național.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter