Raluca ex-Angels, încărcată cu daruri pentru cei cinci copii ai ei. Cum a făcut față: "I-am învățat să se bucure de lucruri mărunte

Publicat pe

Raluca ex-Angels, încărcată cu daruri, de Moș Nicolae pentru cele două fiice și cei trei băieți ai ei. Copiii cântăreței au așteptat cu sufletul la gură să primească ceva frumos de sărbători, iar artista s-a conformat așteptărilor. Acesta a mărturisit că a încercat să nu-i răsfețe prea mult pe micuți, ci să-i învețe să prețuiască ceea ce e cu adevărat de valoare în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca ex-Angels, încărcată cu daruri, pentru copiii ei, care și-au așezat ghetuțele, în speranța că Moș Nicolae îi va vizita de sărbători. Cu siguranță surprizele pentru cei mici nu s-au lăsat așteptate, căci Raluca și soțul ei s-au pregătit intens pentru acest moment.

Raluca ex-Angels, încărcată cu daruri pentru cei cinci copii ai ei. Cum a făcut față: "I-am învățat să se bucure de lucruri mărunteRaluca ex-Angels, încărcată cu daruri pentru cei cinci copii ai ei. Cum a făcut față: "I-am învățat să se bucure de lucruri mărunte

Raluca ex-Angels, încărcată cu daruri pentru cei cinci copii ai ei

Raluca Blejușcă, 36 de ani, numele real al fostei membre din trupa Angels, și-a construit o familie superbă alături de soțul ei. Cei doi au împreună trei băieți, Emilian, Cassian, Serafim și două fetițe Anastasia și Maria. Raluca își iubește enorm copiii și vrea să le ofere de sărbători tot ceea ce le dorește sufletul. Artista nu uită să-i învețe nici despre adevăratul spirit al sărbătorilor.

Citește și: Cum se descurcă Raluca ex-Angels ca mamă, cu cinci copii. Nu are bonă: „Sunt cheltuieli foarte mari zilnice'

Citește și: Cum arată acum Raluca Blejușcă, ex-Angels. Are 35 de ani și este mama a cinci copii

Citește și: Simona Halep ar putea scăpa de suspendare. Ce dovezi noi au apărut în dosarul de dopaj: „Una dintre condiții a fost îndeplinită”

Citește și: De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite: „Mi s-a spus…”

Oricum, de regulă, de Moș Nicolae, punem în ghetuțe mai mult dulciuri și o jucărie (dar, seara, înainte de culcare, îi pun să zică o rugăciune către Sfântul Nicolae, pentru a primi dimineața ceva în ghetuțe).

Și de Moș Crăciun o să le pun o mulțime de jucării. Anul trecut, cumpărasem atât de multe jucării că de-abia am mai putut ieși cu sacul din magazin..„, a mărturisit Raluca pentru Playtech.ro.

Cât a cheltuit Raluca Blejușcă pentru cadourile copiilor

O familie cu cinci copii presupune o mulțime de responsabilități, printre care se numără și cele de ordin financiar. Raluca Angels a mărturisit că a cheltuit destul de mult pentru cadourile copiilor. Aceasta a mai adăugat că ceea ce au nevoie cel mai mult micuții este de fapt dragostea părinților.

E vorba de multe milioane. Ce să îi faci, pentru bucuria lor muncim! Totuși, încercăm să nu risipim banii, dar, câteodată, e inevitabil să nu cumpărăm și lucruri ce nu ar fi neapărat necesare. Oricum, pe copiii mei i-am învățat să se bucure și de lucruri mărunte și de lucruri mai scumpe, din când în când. Nu în mult stă bucuria copiilor, ci în lucruri oferite cu măsură și dragoste.

Cel mai greu mi se pare să ascund toate aceste cadouri, cu câteva zile înainte. Le scoatem noaptea din mașină și le ascundem cât putem de bine, ca să nu le găsească.', a mai afirmat vedeta pentru sursa menționată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter