Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București: „Ăsta e viitorul”

Publicat pe

Dorian Popa a reacționat în fața fanilor, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală. Iubitul lui Babs a transmis un mesaj puternic pe Instagram, spunând că așa va arăta viitorul, având în vedere că Bucureștiul a intrat de ieri, 22 septembrie, în scenariu roșu. Iată ce alte dezvăluiri a mai făcut celebrul „Hâtz'!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dorian Popa le-a povestit fanilor de pe Instagram ce i s-a întâmplat ieri la un restaurant din București. În momentul în care artistul voia să intre în local, i s-a cerut certificatul verde. Această măsură a fost impusă, după ce ieri, 22 septembrie, Capitala a intrat în scenariul roșu. Cântărețul nu s-a mirat deloc, spunând că „ăsta e viitorul'.

Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București: „Ăsta e viitorul'Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București: „Ăsta e viitorul'

Ieri, 22 septembrie 2021, locuitorii Capitalei au fost anunțați încă din prima parte a zilei că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Asta după ce s-a trecut de rata de incidenţă de 3 la mia de locuitori. Odată cu acest prag, certificatul verde a devenit obligatoriu. Astfel, și lui Dorian Popa i s-a cerut să-l prezinte, atunci când a vrut să intre într-un restaurant.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa.Ciprian locuiește în Germania

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu:„Mi-a băgat în buzunar…'

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău:„E un om pierdut'

Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București

Fire deschisă, Dorian Popa le-a povestit întâmplarea și internauților. Potrivit spuselor sale, domnișoarei care i-a cerut artistului să prezinte certificatul verde i-a fost rușine. Cântărețul s-a mirat de acest lucru și nu îi înțelege reacția. Iubitul lui Babs a transmis că nu ar avea de ce să ne fie rușine, pentru că, spune el, „ăsta e viitorul', în contextul pandemic.

„Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat.

Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul', a povestit Dorian Popa pe contul lui de Instagram.

Artistul s-a vaccinat anti-COVID în prima parte a anului

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID în prima parte a anului, mai exact, în luna aprilie a lui 2021. Conform wowbiz.ro, la acea vreme, cântărețul postase un clip video prin care le-a dezvăluit internauților că este pro-vaccinare.

„M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina.O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul.

Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea.', spunea atunci Dorian Popa pe Internet.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter