Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: "Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta"

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu a fost ofertată chiar de mai multe ori înainte să pozeze în Playboy, iar atunci când a acceptat, în cele din urmă, a primit o sumă impresionantă. Cu toate că acel număr al revistei pentru adulți s-a bucurat de un succes fenomenal, îndrăgita vedetă de televiziune recunoaște că nu ar mai repeta experiența dacă i s-ar propune să facă asta în prezent. Nu îi este rușine cu decizia luată în urmă cu 21 de ani, dar a avut niște nemulțumiri legate de pictorialul din 2001.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta de televiziune a primit o sumă impresionantă în urmă cu mai bine de două decenii. A știut să își investească într-un mod înțelept banii la acea vreme, dar nu crede că ar mai apărea acum goală în revista Playboy, dacă i s-ar propune asta din nou. Se pare că modul tehnic în care au fost realizate fotografiile din 2001 este doar unul dintre motivele pentru care ar refuza.

Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: "Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta"Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: "Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta"

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre fotografiile din Playboy

Vedeta a dezvăluit acum că i-a spus inclusiv fiicei ei despre acel pictorial, dar că nu și-ar mai dori să pozeze încă o dată. Mai mult decât atât, nici calitatea imaginilor nu a mulțumit-o prea tare la acea vreme.

„Playboy a fost o experiență în viața mea, în anul 2001. La vremea respectivă a fost o mare tentație pentru mine. Nu aveam obligații, nu eram căsătorită, nu aveam copii, arătam bine. Arăt bine și acum, dar nu mi-aș mai dori să fac asta. Am regretat puțin experiența, pentru că la vremea respectivă nu exista retuș, nici Photoshop. A fost o experiență care, recunosc, mi-a adus o sumă frumușică, mi-am cumpărat un apartament atunci.

A fost un lung șir de experiențe. Am pozat, apoi au urmat diverse evenimente după lansarea coperții. Cine era pe copertă, era starul lunii. N-aș mai repeta experiența, totuși am 44 de ani. Acum sunt într-o altă etapă a vieții mele. Când vor crește copiii mei, vor vedea revista. Fata mea știe deja de Playboy. Dacă aș da timpul înapoi, nu știu dacă aș mai face treaba asta', a dezvăluit Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: 24 de întrebări cu Roxana Ciuhulescu. Cea mai mare temere și cel mai mare regret: „Că n-am nicio…' / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită „Angelina Jolie de România”. Cei doi aveau planuri de nuntă

Citește și: În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț: „Nu suntem prieteni'

Citește și: Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân:'M-am operat, iar biopsia a infirmat temerile'

Nu vrea să devină mamă a treia oară

Cu toate că arată senzațional la 44 de ani, îndrăgita prezentatoare nu se mai gândește să aibă și al treilea copil. A mărturisit că le admiră din suflet pe Anca Serea și Nicoleta Luciu, pentru modul în care acestea reușesc să se descurce cu atât de mulți copii.

„Viața de mămică… nu mi se pare greu să împarți iubirea la doi. Am o admirație deosebită pentru Anca Serea și pentru Nicoleta Luciu. Mă întrebam mereu cum poți să-i îmbrățișezi pe toți, cu numai două brațe. Pentru mine, familia este cea mai importantă, îmi iubesc enorm copiii, mi-a dat Dumnezeu și un soț minunat, doi copii sănătoși.

Mi se pare cel mai frumos lucru, să ai copiii sănătoși, mai ales că văd și alte familii cu copii cu probleme, e greu tare pentru un părinte să ai un astfel de copil. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a hărăzit. Soțul meu e sufletul meu pereche, ne înțelegem foarte bine, comunicăm tot timpul.

Viața devine parcă din ce în ce mai nebună, nu există dimineață sau noapte în care să nu-mi strâng în brațe soțul și să nu-mi sărut copiii. Sunt norocoasă, ei sunt cea mai mare avere a mea. Pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu.

Nu exclud varianta de a deveni mămică pentru a treia oară, dar am 44 de ani și cred că este cam târziu, totuși. Cred că toate lucrurile se fac la timpul lor. M-a pus pe gânduri situația din Ucraina, situația economică. Nu e ușor nici să crești un copil, darămite doi, trei. Nu mă mai simt fizic în stare, am o vârstă, îl am de crescut pe Cezar, de 4 ani, fetița are 14 ani și cred că suntem bine cum suntem acum', a mai spus Roxana, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter