Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa: "Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele"

Publicat pe

Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa. Prezentatoarea TV a anunțat, recent, în mediul online, că a încheiat o colaborare importantă. Vedeta este absolut revoltată de situație și și-a împărtășit nemulțumirea, fanilor de pe Instagram. Simona Gherghe și-a exprimat revolta față de lipsa libertății de exprimare și a susținut că a fost sancționată din cauza sincerității sale. Iată ce i s-a întâmplat prezentatoarei emisiunii „Mireasa”!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa. Anunțul făcut recent de Simona Gherghe a luat prin surprindere fanii prezentatoarei. Aceasta se află în prezent la cârma show-ului Mireasa, deși în trecut a fost înlocuită temporar, din cauza unor probleme de sănătate. Simona a declarat că a încheiat o colaborare importantă și că a fost chiar sancționată, din cauză că a ținut să-și spună punctul de vedere. Afirmațiile vedetei i-au bulversat pe fani, care nu au știu ce să mai creadă. Prezentatoarea a clarificat întreaga poveste.

Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa: "Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele"Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa: "Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele"

Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa

Simona Gherghe este un om de televiziune apreciat și care a fost gazda mai multor emisiuni care s-au aflat în topul audiențelor. Vedeta a anunțat că a decis să pună punct unei colaborări, fiind extrem de dezamăgită de maniera în care a fost tratată. Simona Gherghe a afirmat că a fost admonestată pentru faptul că și-a exprimat liber ideile, situație pe care a considerat-o inacceptabilă. Vedeta a decis să iasă din proiect fără niciun regret.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: Când are loc finala emisiunii „Mireasa’, sezonul 6. Simona Gherghe:„Concurenții se pregătesc de căsătorii’

Citește și: Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei:„O surioară. David nu cred ca ar vrea’

Citește și: Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: „E mai modernă!'

'Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu! Te dau afară! Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea! Libertatea să spui ce gândești! Să lupți pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care le-o dați copiilor voștri.

Simona Gherghe: „E o lecție și asta”

Fanii s-au întrebat dacă nu cumva întreaga poveste are legătura cu show-ul Mireasa. De-a lungul timpului, Simona Gherghe a luat pauza din rolul de prezentatoarea a emisiunii, dar a revenit în scurt timp pe micile ecrane. Prezentatoarea a precizat mai apoi că situația expusă nu a avut legătură cu vreun proiect din sfera televiziunii, ci cu un alt gen de colaborare.

P.S. Situația povestită mai devreme e legată de o colaborarea din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta', a precizat Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea TV: „Nici nu s-a pus problema!”

Simona Gherghe a declarat că nici nu se pune problema să fie dată afară de la show-ul Mireasa și este vorba doar de zvonuri. Vedeta a subliniat că mesajul pe care l-a transmis pe contul de Instagram nu are legătură cu rolul ei de prezentatoare.

Nu, nici nu s-a pus problema! Este o prostie! Doamne ferește! Nu are nicio legătură nici măcar mesajul meu de pe instagram cu emisiunea. Sunt în cel mai democratic loc posibil! Am scris eu ceva pe social media, dar nu are nicio treabă cu emisiunea, repet!', ne-a spus Simona Gherghe.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter