Ultima oprire înainte de ceremonia de învestire - Donald și Melania Trump au luat ceaiul cu Barack și Michelle Obama

Publicat pe

Șirul de evenimente care precedă ceremonia de învestire a lui Donald Trump continuă. În urmă cu puțin timp, președintele ales și soția lui, Melania, s-au întâlnit cu Michelle și Barack Obama la Casa Albă pentru a lua ceaiul. Aceasta este ultima oprire înainte de marea ceremonie prin care miliardarul va deveni al 45-lea președinte american.

 

Barack și Michelle Obama i-au întâmpinat zâmbitori pe Donald și Melania Trump la Casa Albă, în cadrul unui ultim pas oficial înainte de ceremonia de învestire a magnatului cu o cotă de popularitate extrem de scăzută printre americani.

 

În timp ce Barack și Donald și-au strâns mâinile, Melania a ținut să facă un gest de curtoazie, oferindu-i fostei Prime Doamne Michelle o cutie marca Tiffany s, celebrul și costisitorul brand de bijuterii. Melania a purtat o rochie Ralph Lauren într-o nuanță care amintește de Jackie O, în timp ce Michelle a ales o ținută mult mai închisă la culoare.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

Ultima oprire înainte de ceremonia de învestire - Donald și Melania Trump au luat ceaiul cu Barack și Michelle ObamaUltima oprire înainte de ceremonia de învestire - Donald și Melania Trump au luat ceaiul cu Barack și Michelle Obama

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter