Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie: ”Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie. Cristi Brancu petrece de 1 Decembrie la munte, cu familia. Nu a uitat însă nici de la telespectatorii săi. Prezentatorul Tv le-a pregătit o petrecere cu muzică bună, într-o ediție specială a emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie. Cristi Brancu va merge de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, la munte. Prezentatorul de la Prima TV susține că 1 Decembrie este cea mai frumoasă pentru fiul său, Tudor. Totodată, prezentatorul TV va petrece și alături de telespectatorii săi, de la Prima TV.

Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie: 'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de...' / EXCLUSIVUnde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie: 'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de...' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu:'Am sărbătorit-o în fiecare zi' / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani:”Era imposibil să mergem înainte”

Citește și: Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț:”Ar trebui să-i fie jenă pentru…”

Citește și: Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie

Cristi Brancu a muncit de 1 Decembrie de când lucrează în televiziune. Dacă anul trecut, Ziua României l-a găsit cu urări pentru români de la Nadia Comăneci și Florin Piersic, anul acesta, prezentatorul de la postul Prima TV petrece cu Mioara Velicu, Elena Merișoreanu, Steliana Sima, Daniela Condurache și Marcel Pavel.

'Ziua României a fost mereu o sărbătoare de când sunt la TV. Mai mereu m-a prins la treabă. Anul trecut cu urări pentru toți românii, de la Nadia Comăneci și Florin Piersic, anul acesta cu o petrecere românească grozavă, împreună cu Mioara Velicu, Elena Merisoreanu sau Marcel Pavel', a declarat Cristi Brancu, pentru viva.ro.

Cristi Brancu: 'Sărbătorim alături de oameni frumoși într-un loc pitoresc'

Cristi Brancu va merge anul acesta, de Ziua României, la munte. Prezentatorul de la Prima TV susține că 1 Decembrie este prima zi din cea mai frumoasă lună pentru fiul său, Tudor, care abia îi așteaptă pe Moși.

'An de an, de 1 Decembrie, adunăm toată familia în jurul mesei, purtăm frumoasele ii din garderobă și ne răsfățam cu bunătăți, bucurându-ne de aniversarea noastră. E prima zi din cea mai frumoasă lună pentru Tudor, care-i așteaptă pe Moși, dar si care abia așteaptă să plece pe pârtie la munte. Anul acesta, sărbătorim alături de oameni frumoși într-un loc pitoresc, din Poiana Brașov. Miroase a vacanță și a sărbători', a mai declarat pentru viva.ro, Cristi Brancu.

Cristi Brancu și Oana Turcu, mariaj de 14 ani

Cristi Brancu și Oana Turcu sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună un băiat, pe Tudor, care le calcă pe urme, alegând să își construiască o carieră în televiziune.

Astrologic, avem de-a face cu Scorpionul din Oana – iubitor, fidel, dar cu idei puternice și ambițios – se întâlnește cu Peștii din Cristi – romantic, luptător, dar diplomat. Pe scurt, suntem încăpățânați pe rând – mai puneți-l și pe Tudor, care e Leu! – și generoși, pe rând. Nu ne plictisim, avem idei!„, a declarat Cristi Brancu pentru TV Mania.

„(…). Rețeta are câteva ingrediente. Iubire adevărată. Un grad însemnat de maturitate. Aceleași preocupări și nivel de cultură. Înțelepciunea de a vedea adevărul, dincolo de orgolii. Și mult zâmbet. Noi suntem zi de zi pe același drum„, a mai spus Cristi Brancu.a – iubitor, fidel, dar cu idei puternice și ambițios – se întâlnește cu Peștii din Cristi – romantic, luptător, dar diplomat. Pe scurt, suntem încăpățânați pe rând – mai puneți-l și pe Tudor, care e Leu! – și generoși, pe rând. Nu ne plictisim, avem idei!„, a declarat Cristi Brancu pentru TV Mania.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter