Victor Dorobanțu, "Mânuța" din serialul Wednesday, dezvăluiri despre colaborarea cu Catherine Zeta Jones: "Un om de nota 1.000"

Publicat pe

Victor Dorobanțu, „Mânuța” din serialul Wednesday, a povestit despre fabuloasa experiență de a lucra cu faimosul regizor Tim Burton. Dorobanțu, de profesie magician, a fost de-a dreptul copleșit de șansa care i s-a oferit. Acesta a dezvăluit cum au decurs relațiile de pe platourile de filmare dintre actorii români și vedetele de la Hollywood. Victor Dorobanțu a fost impresionat, în special, de Catherine Zeta Jones.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Dorobanțu, „Mânuța” din serialul Wednesday, a devenit unul dintre personajele preferate ale fanilor producției de pe Netflix. Pentru magicianul și actorul în vârstă de 25 de ani, experiența unui proiect de o asemenea anvergură a fost un vis devenit realitate. Victor Dorobanțu a mărturisit că a avut momente când a izbucnit în lacrimi de fericire. El a a vorbit despre cum s-a înțeles cu Jenna Ortega, Luis Guzman, dar și cu superba Catherine Zeta Jones.

Victor Dorobanțu, "Mânuța" din serialul Wednesday, dezvăluiri despre colaborarea cu Catherine Zeta Jones: "Un om de nota 1.000"Victor Dorobanțu, "Mânuța" din serialul Wednesday, dezvăluiri despre colaborarea cu Catherine Zeta Jones: "Un om de nota 1.000"

Victor Dorobanțu, „Mânuța” din serialul Wednesday: „Cel mai apropiat mi-a fost…”

Atunci când Timp Burton a decis să distribuie și actori români în producția Wednesday, mulți s-au întrebat care va fi atmosfera de pe platourile de filmare. Victor Dorobanțu a vorbit despre o vedetă de la Hollywood cu care a legat o relație extraordinară. Românul a mărturisit că interpretul lui Gomez, actorul Luis Guzman, a dat dovadă de un caracter aparte, la care nu s-ar fi așteptat. Guzman i-a oferit îndrumări și la sfârșitul zilei s-au desfătat împreună cu tradiționala pălincă.

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța' din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja'

Citește și:Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix.George Burcea este faimosul Lurch

Citește și: Nico recunoaște că există rivalitate în industria muzicală.Ce spune despre Luminița Anghel și Monica Anghel: „Cu cele două…'

Citește și: Corina Chiriac a fost la un pas să rateze „Steaua fără nume':'Nu mai puteam vorbi'. Cine a salvat-o, în ultima clipă

Nici nu știu cu care să încep. Cel mai apropiat mi-a fost Luis Guzmán, a fost ca un tată pe set, să spun așa, el m-a învățat foarte multe lucruri, din experiența lui, el a stat cu mine să împărtășim pălinca românească și tequilla lui. A fost cel mai apropiat de mine.” a relatat acesta.

Victor Dorobanțu despre colaborarea cu Jenna Ortega și Catherine Zeta Jones

Rolul principal al producției Wednesday a fost jucat de Jenna Ortega, o tânără actriță, foarte apreciată pentru maniera în care a abordat personajul. Victor Dorobanțu a menționat că a avut o interacțiune frumoasă cu această. Cel mai mult l-a impresionat însă Catherine Zeta Jones, care o joacă pe Morticia Adams. Dorobanțu a fost copleșit de apariția legendarei actrițe, pe care o consideră feminitatea întruchipată.

„Iar restul, toți s-au purtat fenomenal cu noi. Jenna Ortega este un om senzațional, doar că ea avea momente în care intra prea mult în rolul lui Wednesday, și în realitate, iar Catherine Zeta Jones (n.r. Morticia Addams), că multă lume mă întreabă cum este, este feminitatea întruchipată într-o singură persoană, toată, de pe tot globul, într-o singură persoană, un om de nota 1.000, nu știu cum să spun, iar per total toată lumea s-a purtat extraordinar.„, a menționat acesta pentru sursa citată.

Care a fost atmosfera pe platourile de filmare de la serialul Wednesday

Victor Dorobanțu a menționat că relația de pe platourile de filmare dintre români și întreaga echipă, sosită tocmai de la Hollywood, a fost una extraordinară. Actorul român a declarat că e fericit și își trăiește propiul vis.

„Relația dintre români și străini a mers perfect, s-a lucrat senzațional, ei au fost impresionați de modul de lucru al românilor și viceversa. Nu am cuvinte să descriu chestia asta care se întâmplă. Și la fel de când s-a lansat serialul până acum cu recorduri doborâte și reacțiile oamenilor din întreaga lume față de personajul meu, urcarea imensă pe imdb, că am ajuns pe locul 58 din lume. Nu înțeleg! Ciupiți-mă, să văd dacă sunt aici!„, a mai adăugat acesta pentru sursa menționată.

Magicianul, copleșit că a fost ales de Tim Burton

Ceea ce l-a surprins poate cel mai mult pe magicianul român de 25 de ani a fsot faptul că faimosul Tim Burton l-a ales pentru o astfel de producție. El e de părere că antrenamentul în magie l-a ajutat să devină un perfecționist.

Nu am apucat nici pe Tim Burton să-l întreb de ce m-a ales. Probabil și faptul că sunt magician m-a ajutat cu dexteritate și repetivitatea de a face un lucru până la perfecțiune. Nu știu, am fost și foarte pasionat de personaj, adică toată fericirea asta m-a făcut să fiu responsabil, să nu dezamăgesc și cam atât.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter