Vlogu’ Ștefaniei, episodul 1. Cum s-a pregătit pentru petrecere și cum s-a văzut VIVA! Party prin ochii unui influencer

Vlogu’ Ștefaniei, episodul 1. Cum s-a pregătit pentru petrecere și cum s-a văzut VIVA! Party prin ochii unui influencer

Momentul mult așteptat a sosit! Ștefania, iubita lui Speak, a debutat oficial ca vlogger VIVA!, chiar la petrecerea noastră aniversară, eveniment de anvergură, cu peste o mie de participanți! Cum s-a pregătit Ștefania pentru petrecere și cum s-a simțit? Totul în vlogul de mai jos!

Agitație mare încă de la primele ore ale dimineții! Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, impune o prezență fără cusur, iar Ștefania știe că nu-și poate dezamăgi fanii! Nu de alta, dar calitatea ei de influencer online impune să fie un model și o inspirație pentru cei care o urmăresc! Așadar, tot arsenalul feminin trebuie scos la înaintare, pentru ca prezența pe covorul roșu să fie… una imposibil de uitat! Unghii, coafură, machiaj, alegerea rochiei și a accesoriilor potrivite… să nu credeți că este tocmai o treabă ușoară! Mai ales atunci când nu ai la dispoziție decât câteva ore! Însă Ștefania s-a descurcat cu brio, iar making-of-ul acestei zi istovitoare îl vedeți chiar în primul episod din Vlogu Ștefaniei!

Așa cum era de așteptat, la VIVA! Party, eveniment ce a avut loc la Flavours in the Garden @ Clubul Diplomatic, Ștefania s-a întâlnit cu mulți prieteni din showbiz, care… apar și ei în primul episod al vlogului! Și iată cum s-a văzut VIVA! Party prin ochii unui influencer: o experiență de neuitat! Vă reamintim că Ștefania este, oficial, vlogger VIVA! și că, în fiecare săptămână, vă pregătim materiale video extrem de interesante cu iubita lui Speak în rol principal!