10 imagini de la incendiile devastatoare din Australia care au înduioșat planeta

Publicat pe

Dezastrul lăsat în urmă de incendiile din Australia a impresionat o planetă întreagă, imaginile apocaliptice reprezentând un ultim semnal de alarmă – planeta moare cu fiecare clipă, iar noi, oamenii, suntem principalii vinovați!

Incendiile din Australia de anul acesta au lovit furibund un continent, dar au marcat întreaga omenire. În zilele din urmă, social media a fost luată cu asalt de milioane de imagini ale apocalipsei, care, din păcate pare mai aproape decât credeam noi, oamenii, convinși că putem dispune de planeta asta după bunul plac…

Au pierit aproape 500 de milioane de animale în incendiile din Australia!

Cele mai violente incendii din Australia din ultimii ani au lăsat în urmă un dezastru greu de reparat. O suprafață egală cu Muntenia a ars în totalitate, 20 de oameni și 480 de milioane de mamifere, păsări și reptile au pierit în urma incendiilor, populația de urși koala, specie protejată, fiind grav afectată.

În pofida eforturilor supraomenești ale salvatorilor, pericolul nu a trecut, iar speranțele omenirii s-au transferat spre divinitate… Ieri a început să plouă în Australia!

Cât despre miile de imagini care au apărut în social media, acestea sunt greu de privit – urși koala ieșiți din pădure și cerșind apă, canguri îmbrățișându-și salvatorii, copii salvând animale incendiate… Fiecare fotografie face cât o mie de cuvinte și ne dă speranțe tuturor că omenia va salva umanitatea.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter