3 zodii care fug de căsătorie

Publicat pe

3 zodii care fug de căsătorie. Mariajul este un angajament extrem de important pentru doi oameni care vor să își unească destinele. Căsătoria ar trebui să dureze pentru totdeauna, dar sunt și situații în care cei doi decid să se departă. Chiar și așa, mariajul îi sperie pe mulți, iar unii își planifică nunta de tineri, pe când alții pur și simplu nu se văd în această postură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Multe femei își doresc să îmbrace rochia de mireasă și gândul de a se căsătorii le bucură extrem de mult. Ele sunt cele care își caută partenerul de la o vârstă fragedă, pentru că sunt nerăbdătoare să găsească pe cineva cu care să-și împartă viața. Cei care nu vor să se căsătorească vor să se facă pe ei fericiți înaintea altora. Numai gândul de mariaj le dă fiori. Poți avea parte de multe experiențe frumoase atunci când adoptă o viață de burlac. Pentru câteva zodii, reticenta la căsătorie este previzibilă. Sunt 3 zodii care nu vor să audă de căsătorie.

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Nu trebuie să le ai lângă tine

Citește și: 5 zodii își schimbă viața în martie 2022

Citește și: Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu.Miza este Ucraina

Citește și: O jurnalistă a intrat în direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-război.Femeia a fost arestată

3 zodii care fug de căsătorie. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni încearcă să stea cât mai departe de acest angajament, pentru că își fac griji ca sentimentele lor față de partener se vor schimba după căsătorie. Uneori, acestora li se pare distractiv să fie căsătoriți, dar mereu ajung să se răzgândească. Dacă gemenii nu sunt cu adevărat îndrăgostiți și nu au sentimente, nu te aștepta ca vreo cerere de căsătorie.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt foarte libertini și nu se imaginează căsătoriți. Acest lucru ar însemna pentru ei să își piardă libertatea și chiar să se piardă pe ei însuși. Săgetătorul este în natură sa o persoană foarte independentă, care adoră aventurile și relațiile pasagere. Nu e nimic rău în asta, dar dacă întâlnești un Săgetător, gândește-te bine înainte să ai o relație cu el.

Vărsător

Vărsătorul este o zodie care urăște căsătoria, deoarece nu vrea să se aleagă cu o inimă frântă. Vărsătorul adoră să fie independent și să aibă grijp de el însuși și își face griji că nu va găsi pe cineva cu care să vibreze. Poate fi convertit, iar dacă ajungi în punctul în care îi arăți cât de mult îl iubești, îl poți face să se deschidă față de tine.

Sursa: kfetele.ro

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă