3 zodii care se despart în aprilie. Vor fi total nefericite

Publicat pe

3 zodii care se despart în aprilie. Luna aprilie vine cu vești triste pentru trei zodii. Aceștia nativi se vor despărți de partenerii lor și vor trece prin momente dificile. Mai mult, acestea aveau planuri mari pentru viitor, dar vor avea parte de o perioadă tristă. Luna aprilie nu va aduce fericire, ci doar lacrimi și suferință pentru cele trei zodii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

3 zodii care se despart în aprilie. Nicio relație nu se aseamănă cu alta, iar atunci când vine vorba de despărțiri, se întâmplă același lucru, pentru că motivele sunt diferite. Cu toții avem lucruri pe care pur și simplu nu le vom accepta niciodată în dragoste și relații.

Din păcate, în luna aprilie, lucrurile nu merg mereu în direcția pe care ne-o dorim și suntem nevoiți să luăm decizii importante pentru viitorul nostru. Iată care sunt cele trei zodii care sunt predispuse la despărțire în luna viitoare.

Citește și: 5 zodii își schimbă viața în martie 2022

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: Solista Biu Marquetti, originară din Cuba, ar lupta pentru România, în caz de război:”Aș pune mâna pe armă”

Citește și: Cine este Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii.A recunoscut că a fost infidelă

3 zodii care se despart în aprilie. Balanță

Nativii din zoda Balanță vor avea parte de suferință în luna aprilie. Aceștia nativi vor trece printr-o despărțire dureroasă, mai ales pentru că de cele mai multe ori devin dependente de persoanele de lângă ei. Balanțele au nevoie tot timpul de atenție și iubire, iar despărțirea reprezintă o adevărată dramă. Luna aprilie este decisivă pentru relația lor amoroasă.

Scorpion

Cu toate că lucrurile par să meargă mai bine în relația ta, acest lucru nu este tocmai adevărat. Ai o bănuială că partenerul îți este infidel. O persoană aproapiată îți confirmă bănuielile și vei lua decizia de a te despărți. Chiar și așa, trebuie să mergi mai departe și să ai grijp pe viitor.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea o lună dezamăgitoare. Viața profesională și cea amoroasă nu se împacă deloc bine. Ești foarte concentrat pe munca ta și nu te implici în viața de cuplu, iar acest lucru îți va face probleme. Este posibil să primești o ofertă de muncă în străinătate, iar asta va duce la destrămarea cuplului tău.

Sursa: spynews.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter