3 zodii care vor avea cel mai frumos Valentine’s Day

Publicat pe

Se apropie ziua în care iubirea este pe primul loc, iar dacă pentru unele zodii această zi nu va fi una perfectă, pentru altele va fi una extrem de reușită. Dragostea este un sentiment frumos și special, iar cei care au ocazia de a sărbători această zi specială, trebuie să aibă parte de lucruri unice. Trei zodii vor avea cel mai frumos Valentines Day.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

3 zodii care vor avea cel mai frumos Valentines Day. Iubirea este posibilă pentru oricine, iar chimia și conexiunea dintre două persoane pot transmite diferite sentimente. De Valentines Day, îndrăgostiții se vor simți speciali, având parte de momente de neuitat. De asemenea, sunt trei zodii care vor simți această zi de sărbătoare cu adevărat deosebită, indiferent că sunt într-o relație sau nu.

Luna februarie este prielnică pentru noi relații amoroase sau pentru reaprinderea pasiunii pentru multe zodii. Venus promite să aducă noi aventuri amoroase, dar comunicarea romantică rămâne rezervată.

Citește și: Top 3 zodii care nu acceptă un refuz

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani:„Am primit cadoul suprem'

Citește și: Ce afacere și-a deschis Bebe Cotimanis după ce a plecat de la PRO TV

3 zodii care vor avea cel mai frumos Valentines Day. Leu

În acest an, de Valentines Day, nativii din zodia Leu vor atrage atenția tuturor celor din jurul lor. Cu toate astea, trebuie să își cunoască clar intențiile, dacă vor intra într-o încăpere cu scopul de a răspândi fericire sau pentru a-și hrăni egoul? În această zi, astrele le recomandă Leilor să fie zâmbăreți, glumeți și să-și lase flacăra să strălucească. Comunitatea are nevoie de pasiune și de energia debordantă a Leilor.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își vor dezvolta capacitățile mintale. Luna februarie este o lună extraordinară pentru această zodie, iar Văsătorii își vor găsi adevăra iubire, deși s-ar putea să nu vină sub forma așteptată. Sufletele pereche vin în forme diferite, iar dacă în cazul Vărsătorilor nu se observă din prima, nu este nicio problemă. Deși unii Vărsători sunt singuri de Valentines Day, atâta timp cât se bucură de viață, nu vor fi niciodată singuri.

Pești

Pești este o zodie care iubește extrem de mult., iar pe 14 februarie vor fi plini de iubire și bunăstare. Influența lui Venus este foarte accentuată în cazul lor. Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților vei împărți persoanelor cu care ești putere, curaj dar și bucurie. De asemenea, Peștii s-ar putea surprindere pe insisi. Dacă anumite persoane nu le împărtășește iubirea, Peștii vor avea parte de o lecție karmică care îi va ajuta să împartă bucuria.

Sursa:Elle

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter