3 zodii false în dragoste. Mereu te vor trăda

Publicat pe

3 zodii false în dragoste. Sufletele pereche chiar există, dar înainte de a cunoaște o persoană și de a considera că aceasta chiar este jumătatea ta, trebuie să știi ce zodie este. Există trei nativi ai horoscopului foarte falși și de care toată lume trebuie să se ferească. Te numeri printre ei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, există multe persoane care au trăit cel puțin o dezamăgire pe plan sentimental, iar acest lucru i-a determinat să nu mai aibă încredere în dragoste. Dacă ai trecut cumva prin această situație, ar trebui să fii mai atent asupra zodiilor care te atrag. Fiecare își dorește ca partenerul de viață să fie loial și o iubire ca în povești.

3 zodii false în dragoste. Gemeni

Gemenii sunt supranumiți și  „oamenii de diamant'. Nativii născuți în zodia Gemeni sunt persoane bipolare. Aceștia iau în serios jocul iubirii și o să vorbească frumos cu partenerii lor la început, până când îi va manipula. Gemenii nu sunt preocupați de sentimente într-o relație, ei doresc doar lucruri materiale, iar în momentul în care nu mai vor asta, își vor abandona partenerii.

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: Ce puteri ascunse au zodiile

Capricorn

Capricornii și gemenii se aseamănă foarte mult, iar de multe ori au aceleași perspective asupra modului de a gândi. Capricornii sunt în căutarea partenerului ideal și perfect. Deși sunt într-o relație, aceștia continuă căutarea. De asemenea, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt dispuși să înșele, asta până când va o să simtă că și-a găsit sufletul pereche și vrea să fie stabil la casa lui.

Vărsător

Nativii născuți în zodia Vărsător sunt mereu blocați în trecut, in relațiile care au lăsat o amprentă asupra lor. Chiar dacă sunt într-o relație și au lângă ei o persoană potrivită, Vărsătorii se vor raporta la fosta/fostul. Nativii Vărsător nu pot fi salvați din trecut. Acest lucru vor afecta prezentul și sunt de părere că este vina lor că s-au despărțit.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter