Ce se întâmplă cu nunțile înainte și după 15 mai. Marcel Vela a făcut anunțul, dar veștile nu sunt prea bune!

Publicat pe

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor planurile, însă printre cei mai afectați se numără tinerii care aveau programate nunțile în această perioadă. Marcel Vela le-a răspuns celor care se află acum în prag de nuntă în ce condiții vor putea avea loc căsătoriile, atât înainte, cât și după data de 15 mai.

În cadrul unei sesiuni de răspunsuri și întrebări, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit și despre situația celor care, au nunțile în această perioadă. Iată cum se vor desfășura acestea înainte și după data de 15 mai! Dat fiind că, în România, pe 1 mai, erau înregistrate 12.240 de cazuri de coronavirus și 723 de decese, deciziile luate ulterior relaxării de după 15 mai vor ține cont de evoluția pandemiei la noi în țară.

Nunți doar cu 8 persoane până în 15 mai!

„Cu privire la nunți, ele se pot organiza și acum. Vă puteți căsători în pace și în liniște, dar într-un număr restrâns de persoane, de 8 persoane, până în 15 mai.

În funcție de cum evoluează situația epidemiologică, după 15 mai vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă.

Câți și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi și infecționiști, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Ca să ajungem într-o fază optimistă în care să putem mări de la 8 la un alt număr trebuie ca până în 15 mai să fim foarte conștiincioși, să respectăm prevederile ordonanțelor, să respectăm distanțarea socială, să aplicăm toate condițiile de igienă personală, să purtăm mască, mănuși dacă este cazul, să evităm locurile aglomerate.

Dacă toate acestea se respectă, cu siguranță în 14 mai putem avea o analiză optimistă. Așadar, acest răspuns nu este la mine, cheia este la fiecare dintre noi. Depinde de comportamentul nostru și de ceea ce mai răbdăm un pic, două săptămâni', a spus ministrul de Interne, citat de Digi24.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter