Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Publicat pe

Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului. În timp ce unii nativi își vor găsi alesul sau aleasa inimii lor, alții încetează să mai creadă în dragoste. Se anunți mari schimbări pentru Tauri, Gemeni și Balanțe. Iată cum se poziționează cele 12 semne zodiacale pe plan amoros, până la sfârșitul acestui an!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului. Fiecare zodie iubește diferit, în funcție de contextul astral în care s-a născut. În timp ce unele zodii iubesc pasional și sunt total dedicate persoanei iubite, altele au nevoie de libertate. Până la sfârșitul anului, Gemenii, Taurii și Berbecii își vor întâlni jumătatea. Leii vor avea parte de momente tensionate, Balanțele se apropie de o persoană cu care au multe în comun, iar Săgetătorii acceptă faptul că nu este momentul potrivit pentru un nou început.

Berbec

Berbecii vor trece printr-o perioadă în care se vor descoperi. Nu sunt disponibili emoțional, astfel nu este momentul pentru un nou început pe plan amoros. Persoana iubită va apărea atunci când se vor simți pregătiți.

Taur

Taurii au avut parte de mai multe dezamăgiri până în prezent, însă vor găsi pe cineva cu care să rezoneze și să înceapă o poveste de dragoste.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: David Beckham este o persoană foarte credincioasă, potrivit zodiei sale.Iată care sunt cele mai credincioase zodii!

Gemeni

Gemenii își doresc un parteneriat, însă simt că norocul nu este de partea lor. Chiar dacă lucrurile par să stagneze pe plan amoros, vor găsi o persoană pe aceeași lungime de undă și vor avea parte de o relație dinamică și plină de surprize.

Rac

Racii sunt într-o relație stabilă, iar lucrurile par să meargă cât se poate de bine. Este posibil să facă pași importanți și se pot aștepta la o cerere în căsătorie.

Leu

Leii se confruntă cu tensiuni în cuplu. Vor să încheie relația actuală și să-și acorde mai multă libertate și timp de a se descoperi. Se vor concentra mai mult pe viața personală, cât și pe cea profesională, iar iubirea va intra în plan secundar.

Fecioară

Fecioarele trebuie să socializeze mai mult și să iasă din zona de confort. Își doresc să-și întâlnească jumătatea și sunt disponibili emoțional, însă refuză întâlnirile la care sunt invitați.

Balanță

Balanțele vor începe o relație până la sfârșitul anului. Se apropie de persoane cu care au multe interese în comun și cu care rezonează.

Scorpion

Scorpionii sunt selectivi și au probleme în a-și găsi un partener. Este nevoie să se deschidă mai mult și să primească oameni noi în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii trec prin schimbări majore, de aceea nu este momentul ideal pentru un nou început în dragoste. Se concentrează pe aspirațiile personale.

Capricorn

Capricornii trebuie să aibă mai multă răbdare și să nu mai forțeze lucrurile în zona sentimentală. Vor găsi pe cineva la momentul potrivit.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de vești bune pe plan sentimental. Vor începe să dezvolte sentimente pentru o persoană cu care au interacționat mai mult în ultima vreme.

Pești

Peștii nu își doresc o relație, ci se concentrează pe proiectele pe care le-au început. Nu își fac griji cu privire la viața amoroasă, ci așteaptă ca totul să se petreacă la momentul potrivit.

Sursa foto: Arhiva Viva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter