China s-a mobilizat pentru a ajuta țările afectate de Coronavirus. A trimis doctori specialiști, infirmieri și ajutoare medicale în Italia, Iran și Pakistan. FOTO

Publicat pe

Medici specialiști care s-au luptat cu coronavirus și au vindecat pacienți infectați cu Covid-19 au fost trimiși joi seară la Roma. Medicii au fost însoțiți de asistenți, infirmieri și ajutoare medicale. 

China s-a mobilizat pentru a ajuta țările afectate de Coronavirus. A trimis doctori specialiști, infirmieri și ajutoare medicale în Italia, Iran și Pakistan. FOTOChina s-a mobilizat pentru a ajuta țările afectate de Coronavirus. A trimis doctori specialiști, infirmieri și ajutoare medicale în Italia, Iran și Pakistan. FOTO

Un avion Airbus A350 al China Eastern a sosit la Roma cu o echipă de medici detașați pentru a-i ajuta pe italieni în lupta cu virusul Covid-19, scrie Corriere della Sera. 

 

Cei 9 medici sunt specialiști în reanimare și pediatrie și au adus cu ei echipamente medicale. Aceștia au ajuns joi seară pe aeroportul Fiumicino. 

Citește și: NU vă tratați acasă! Lista medicamentelor pe care le primesc românii diagnosticați cu coronavirus

Potrivit presei internaționale, alte echipe de specialiști chinezi au fost trimise în Iran, Pakistan și alte țări pentru a ajuta în lupta pentru noul coronavirus. 

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. Au fost confirmate 70 de persoane infectate, dintre care 25 în București

Tot toi sera, un avion Air Malta a aterizat în Italia. Acesta a avut la bord 169 de cetățeni italieni care au stat blocați în insulă în ultimele zile. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter