Compatibilitate zodie Săgetător. Cum sunt relațiile cu celelalte zodii

Publicat pe

Compatibilitate zodie Săgetător. Cei născuți în zodia Săgetător sunt plăcuți , pentru că au o energie și o poftă de viață contagioasă. Săgetătorii sunt sociabili și se adaptează ușor într-o situație nouă, având un simț al umorului ieșit din comun. Din punct de vedere spiritual, aceștia sunt dornici să cunoască lucruri noi. Tratează dragostea ca pe o experiență în plus.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Săgetător și Berbec

Ambele zodii sunt dornice să exploreze totul și nu vor să irosească timpul inutil citind sau doar să privească. Berbecul este o fire grăbită, iar Săgetătorul este mai încet, ceea ce poate reprezenta o problemă. Cu toate astea, pentru aceste două zodii sunt importate entuziasmul și experiențele de viață.

Săgetător și Taur

Relația dintre un Săgetător și un Taur ar putea fi senzuala, dar au nevoie de timp pentru a se înțelege. Ambele iubesc totul despre sex, dar Săgetătorii simt nevoia de a explora, în timp ce Taurul preferă siguranță.

Citește și: Cele mai infidele 5 zodii de femei.Cine înșală cel mai mult

Citește și: Ce dietă trebuie să alegi în funcție de zodie

Citește și: Elena Gheorge i-a pregătit o petrecere surpriză soțului ei.Cornel Ene a împlinit 40 de ani

Citește și: Cristina Ich și-a dus fiul de urgență la spital:„Copilul meu putea să…'

Săgetător și Gemeni

Cele două zodii sunt perfecte împreună și trec cu ușurință peste greutăți comunincând foarte mult. Relația dintre aceste zodii poate avea nevoie de efort în unele situații, pentru că Gemenii au nevoie de multă atenție fizică, iar Săgetătorii nu.

Săgetător și Rac

Relația dintre Săgetători și Raci este una dificilă. Pentru a funcționa ar fi nevoie de multă răbdare, deoarece săgetătorul este în căutare de senzații noi, în timp ce nativii din zodia Rac au nevoie de mult suport emoțional.

Săgetător și Leu

Cele două zodii se potrivesc de minune, deoarece atât Săgetătorul, cât și Leul iubesc să se distreze și sunt persoane dinamice. Săgetătorul își încurajează mereul partenerul, iar același lucru se poate spune și despre Leu.

Săgetător și Fecioară

Combinația dintre Săgetător și Fecioară poate duce la o relație de dragoste adevărată. Săgetătorul este o zodie căreia îi place să afle lucruri noi și să socializeze, în timp ce Feciaora iubește înțeleagă descoperirile Săgetătorului.De asemenea, ambele zodii adoră să fie în centrul atenției.

Săgetător și Balanță

Ambele zodii se susțin și se înțeleg una pe cealaltă. Săgetătorul este exploator, la fel și Balanța. Singura problemă poate fi dorința Balanței de a controla totul, ceea ce poate duce la un conflict cu Săgetătorul.

Săgetător și Scorpion

Nativii din zodia Săgetor și cei din zodia Scorpion trebuie să ia lucrurile cu calm și să-și facă timp să se cunoască mai bine. Săgetătorul poate simți că este presat să facă unele lucruri, în timp ce Scorpionul poate deveni frustrat de explorările Săgetătorului.

Săgetător și Săgetător

Când doi Săgetători ajung într-o relație, va fi una adevărată. Cu toate astea, din cauza personalităților puternice, este posibil ca în această poveste de dragoste să existe și unele momente mai dificile, iar pentru a le evita, trebuie să se înțelegă unul pe altul.

Săgetător și Capricorn

Se pare că în această relație nicinul nu are prea multe de învățat de la celălalt, iar lucrurile pot fi dificile. Capricornul este atent la detalii, în timp ce Săgetătorul este cunoscut pentru spontaneitate. Această relație poate avea nevoie de multă muncă pentru a funcționa.

Săgetător și Vărsător

Competiția este un lucru important în relația dintre Săgetători și Vărsători. Nu există niciun moment plictisitor între cei doi, iar de obicei aceștia sunt buni prieteni, dar cu o latură romantică.

Săgetător și Pești

Această pereche formează un cuplu perfect. Peștii sunt o zodie care se adaptează ușor, în timp ce Săgetătorii sunt sociabili și distractivi. Pentru ei contează înțelegerea și cunoașterea calităților și defectelor celuilalt.

Sursa: Elle.ro

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter