Dosar penal pentru un tânăr, care a ignorat ordonanța militară și a ieșit pe stradă, să facă live pe Facebook: "Haideţi prin oraş dacă aveţi curaj!"

Publicat pe

Un tânăr de 26 de ani din judeţul Buzău a ignorat ordonanța militară, care interzice ieșirea din casă, după ora 22.00, altfel decât în situații extrem de importante, și a plecat la plimbare cu mașina. Respectivul s-a ales cu dosar penal.

Dosar penal pentru un tânăr, care a ignorat ordonanța militară și a ieșit pe stradă, să facă live pe Facebook: "Haideţi prin oraş dacă aveţi curaj!"Dosar penal pentru un tânăr, care a ignorat ordonanța militară și a ieșit pe stradă, să facă live pe Facebook: "Haideţi prin oraş dacă aveţi curaj!"

Tânărul din Buzău a făcut LIVE pe Facebook, din mașină, şi şi-a îndemnat prietenii să iasă din case, potrivit Mediafax.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22:00 – 06:00, îndemnând cetățenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulația persoanelor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări', se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Tânărul a şters ulterior imaginile în care apărea la volanul autoturismului.

„Prieteni, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronavirus! Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia? (…) Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă?!', a spus tânărul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter