Dragoste în vremea coronavirusului! Cine este tânărul din Iași care a plecat călare să-şi vadă soţia la maternitate și cum arată norocoasa femeie

Publicat pe

Acum câteva zile nu știa nimeni cine este Sergiu Ion Ciobotariu, iar astăzi îl cunoaște toată țara și îl felicită pentru gestul său, chiar dacă Poliția nu a privit cu ochi buni escapada călare a tânărului din Iași. Pentru că nu a avut bani să ajungă la maternitate, unde soția lui abia născuse, Sergiu a parcurs cei 50 de kilometri călare.

Dragoste în vremea coronavirusului! Cine este tânărul din Iași care a plecat călare să-şi vadă soţia la maternitate și cum arată norocoasa femeieDragoste în vremea coronavirusului! Cine este tânărul din Iași care a plecat călare să-şi vadă soţia la maternitate și cum arată norocoasa femeie

Sergiu Ion Ciobotariu are trei copii, două fete și un băiat, provine dintr-o familie săracă și locuiește în Răducăneni, localitate aflată la aproape 50 de kilometri de Iași. O familie ca multe altele din România, de care nu ar fi aflat nimeni niciodatată dacă tânărul de 22 de ani nu ar fi fost oprit de Poliție.

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă', a spus Sergiu, pentru BZI.

„În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare', a mai spus el.

„Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu, dar nu avem ce face… muncesc cât pot', a mai spus tânărul.

Multă lume a fost impresionată de gestul lui Sergiu și, mai ales, de greutățile financiare prin care trece familia lui și încearcă să strângă bani pentru ei, pe rețelele de socializare.

foto: Bzi.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter