Dragostea sfidează coronavirusul. Doi tineri s-au căsătorit pe balcon, în plină pandemie

Publicat pe

Orice este posibil atunci când este vorba despre iubire la mijloc. Nici chiar coronavirusul nu poate sta în calea fericirii a doi tineri care au și-au unit până la urmă destinele, în plină pandemie.

Dragostea sfidează coronavirusul. Doi tineri s-au căsătorit pe balcon, în plină pandemieDragostea sfidează coronavirusul. Doi tineri s-au căsătorit pe balcon, în plină pandemie

Locul contează mai puțin, important este că doi tineri din Spania s-au căsătorit în cele din urmă, în plină pandemie de coronavirus. Și au avut parte de o căsătorie inedită, pe care nu o vor uita nicicând. Cu siguranță, vor avea ce povesti copiilor și mai ales nepoților.

Jose Lopez și Deborah Gurreasi aveau nunta programată pe data de 4 aprilie, însă din pricina măsurilor impuse de autoritați planurile le-au fost date total peste cap. Au anulat tot. Numai că, atunci când trebuie să se întâmple se întâmplă. Prietenii lor au făcut tot posibilul pentru a le organiza o nuntă supriză și le-a ieșit!

Au luat legătura cu vecinii din cartier și au programat ceremonia. Nu le-a scăpat niciun detaliu, căci au lăsat în fața casei o cutie în care au pus un buchet de mireasă, un tutu, pălărie și papion, notează spynews.ro.

Vecinii nu doar că nu au fost deloc sceptici, dar au primit cu bucurie vestea și au pus suflet pentru a face parte din mărețul plan. Au ieșit cu toții la balcoane, cu bannere printate pe care apăreau fețele celor doi miri și baloane. Totul a fost ca la carte, avem mirii, avem invitații, nu putea lipsi primarul. Acesta a adus un echipament audio și a oficiat căsătoria.

Vizibil emoționați, cei doi au spus „da” cu toată inima și au menționat că intenționează să se cunune și religios, de îndată ce va fi posibil.

Până la acest moment în Spania s-au înregistrat peste 157.000 de cazuri de coronavirus și peste 15.800 de decese.

Sursa foto: Captura Digi24

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter