Felicitări de 1 iunie. Mesaje frumoase de Ziua Copilului

Publicat pe

Felicitări de 1 iunie. Ziua Copilului se sărbătorește în cinstea copiilor. Data la care se sărbătorește această zi dedicată celor mici variază de la o țară la alta, dar semnificația pe care o are este aceeași. Sărbătorirea unei zile dedicate copilului a fost propusă în 1925, la Conferinţa mondială pentru bunăstarea copiilor de la Geneva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Felicitări de 1 iunie. Ziua Copilului ne amintește că cei mici merită atenția noastră deosebită pentru că ei reprezintă generația de mâine. Pe lângă acest lucru, adulții au ce învăța de la copii, mai ales atunci când vine vorba să ne bucurăm de lucrurile simple pe care ni le oferă viața. Cu ocazia Zilei Copilului vă propunem mai multe felicitări de 1 iunie și mesaje de la mulți ani pentru copii.

Felicitări de 1 iunie. Mesaje frumoase de Ziua CopiluluiFelicitări de 1 iunie. Mesaje frumoase de Ziua Copilului

Felicitări de 1 iunie, Ziua Copilului

1. Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

2. Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Citește și:Nunți 2021. Tendințe în materie de rochii de mireasă și buchete

Citește și: Ce să faci și ce să NU faci seara, înainte de culcare, pentru a dormi bine

Citește și: Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4.Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

Citește și: Michaela Prosan este însărcinată.Prima imagine cu burtica de gravidă

3. Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

4. La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag.

5. Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Mesaje frumoase de 1 iunie, Ziua Copilului

6. Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

7. Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

8. Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

9. Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

10. Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Sursa Foto: Pixabay

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter