Fetișuri sexuale în funcție de zodie

Publicat pe

Fetișuri sexuale în funcție de zodie. Semnele zodiacale dezvăluie o latură ascunsă a personalității intime. Unele preferă jocurile de dominare în timp ce altele acceptă regulile impuse de partener. Ca să atragi persoana iubită din punct de vedere sexual, trebuie să afli câteva preferinte si fetișuri sexuale în funcție de zodie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața amoroasă depinde în mare măsură de conjunctura astrală de la momentul nașterii. Dar pentru că suntem diferiți, astrologii grupează comportamentele sexuale pe zodii. Iată mai jos o serie de fetișuri sexuale în funcție de zodie.

Fetișuri sexuale în funcție de zodie. Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de pasionali, sălbatici și orgasme intense. Chiar dacă totul se întâmplă repede, vor da totul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără rețineri atâta timp cât îl primesc și ei. Atât bărbații, cât și femeiel sunt în goană după adrenalină și nu se dau în latură de la cele mai îndrăznețe fantezii.

Citește și: Horoscop sexual:5 zodii care fac sex cel mai des

Citește și: Zodii bune la pat.Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. La ce alimente a renunțat:”Din păcate, nu am timp să fac sport”

Citește și: Mircea Solcanu a absolvit facultatea, la 46 de ani!S-a fotografiat în robă, la festivitatea de premiere: „Cea mai bună zi”

Taur

Taurii sunt niște tauri atunci când ajung în pat. Fanteziile lor sexuale se învârt in jurul partidelor cu mai multi parteneri, cel putin doi. Dacă vrei să ajungi in pat cu un nativ Taur, ar fi bine să arunci prejudecățile și să nu ratezi nici măcat un punct sensibil.

Gemeni

Deși majoritatea gemenilor își incep partidele sexuale într-un mod cel putin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu fanteziilor este un partener fără limite. Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric. Printre gândurile lor ascunse numără tehnicile de bondage, sexul cu mai multi parteneri. Bărbatii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealaltă.

Rac

Racii sun tgeloși, așa că îți poți lua gândul de la sexul cu mai multi parteneri. Racii preferă sexul clasic și să nu te surprinsă nici dacă vei găsi in sertărașul de lângă pat cele mai interesante jucării. Le place să interpreteze roluri.

Leu

Leilor le place sexul cumintel, dar bine făcut. Leoaicele vor să le lipești de peretele liftului, așa că mușcă-le, trântește-le. Brăbaților le place să domine partida și să facă sex în cele mai îndrăznețe locuri, mai ales în cele publice,

Fecioară

Fecioarele visează la momente erotice în natură. O fecioară se va inhiba imediat cum isi va da seama că alți ochi în afară de cei ai partenerului ei sunt atintiti spre ea. În timp ce bărbații se pot arăta mai mult decât entuziasmați de a face sex cu două partenere, femeile nici nu vor să audă de o a treia persoană.

Balanță

Balanțele sunt mari amatoare ale sexului dur și bun. Cea mai erogenă zonă a balanțelor este fundul nu trebuie să evizi să-i oferi săruturi și mușcături ușoare, dacă vrei să le facă să uite că nu ești mare iubitor de partide dure.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion adoră să facă sex anal. Nu se vor rușina nii la partidele cu mai multi parteneri sau la sexul in locuri publice. Scorpionii sunt oameni care fac amor fără inhibitii și care vor ca tot timpul momentelor erotice să le fie gâdilate toate simturile.

Săgetător

Săgetătorii adoră să își satisfacă partenerii până când aceștia se vor lupta între dorinta de a vrea mai mult si faptul că nu mai rezistă la atâta plăcere. Un nativ săgetător nu se va opri până nu va stoarce din partenera sau partener tot sucul sexual. Nu au nevoie de persoane cu care fac sex să fie dezbrăcate complet în timpul partidei.

Capricorn

Capricornii sunt printre zodiile cu cele mai variate fetisuri. Femeile adoră sexul pe la spate și penetrările adânci si usoare, Bărbatii au aceeasi fantezie să intre pe la spate in secretara cu fusta scurtă. Atât femeile, cât și bîrbatii vor să joace roluri și să fie supusi in timpul partidelor.

Vărsător

Femeile vărsătir vor face tot ce vrei tu după ce le-ai oferit un orgasm zdravăn. Nu vor refuza nici o partidă de anal, dar dacă vor simti durere iti poti lua adio de la continuarea acesteia. Bărbatii sunt dorniic să-și privească partenerele întretinând contacte fizice cu alte femei.

Pești

Peștii sunt atrași de partidele rapide și intense in locurile interzise sau incomode. Visează la sexul cu persoane necunoscute care să-i impingă pe o stradă și să facă amor pasional. Bărbații din zodia pești vor să-și vadă partenerele cum se autosatisfac.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter