O româncă și-ar fi vândut fetița de 12 ani unui pensionar francez, cu 90.000 de euro. Bătrânul este suspectat de agresiune sexuală

Publicat pe

O româncă în vârstă de 27 de ani și partenerul ei sunt suspectați că și-au vândut fiica în vârstă de 12 ani, în Franța, unui pensionar de 70 de ani. Femeia și bătrânul au fost arestați, iar tatăl a fugit cu fetița, fiind căutați de poliție, scrie Le Parisien. Bătrânul este suspectat de agresiune sexuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 19 februarie 2023, angajații unui cinematograf din Paris au observat un bărbat relativ în vârstă, care mângâia sânii unei fete tinere și o săruta pe buze. Totuși, ei au observat și că mama fetei stătea chiar lângă cei doi. Discret, femeia l-a anunțat pe bărbat că sunt priviți de cineva, însă acesta nu a dat semene că este îngrijorat.

„Este un prieten', a explicat femeia angajaților cinematografului. Acesta a punctat și că și tatăl micuței este prezent, pe același rând, câteva locuri mai departe. Dar văzând că scena înfiorătoare continuă, angajații au decis să cheme poliția, care s-a deplasat imediat la fața locului pentru a-l aresta pe bătrân.

Imediat ce polițiștii au sosit, tatăl a fugit cu copilul, în timp ce mama și bătrânul au fost arestați și luați în arest în sediul Brigăzii de Protecție a Minorilor (BPM), potrivit cnews.fr.

Pensionarul a recunoscut că a sărutat-o ​​pe fată și i-a mângâiat sânii, dar asta nu a însemnat nici un gest sexual pentru el. Potrivit bătrânului, acestea au fost doar „gesturi de afecțiune' față de un copil pe care îl considera „ca propria fiică'.

Citește și: Inoke, fiica lui Cabral, se întreține singură. Ce mesaj i-a transmis tânăra de 20 de ani tatălui ei: „A fost o chestie foarte ciudată’

Citește și: Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona: „Au distrus mașina, mi-au furat o parte dintre bagaje

Acest bărbat, pensionar din Toulon, plătea regulat bani părinților micuței pentru a se putea întrevedea cu micuța. Imediat, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru abuz sexual asupra unui minor și trafic de persoane comise asupra unui minor, precizează Parchetul din Paris. Mama a fost arestată pentru trafic de persoane comise împotriva unui minor, citează antena3.ro.

Pensionarul francez, acuzat de agresiune sexuală

Pe 22 februarie, a fost declanșată o investigație judiciară asupra faptelor, a confirmat agenției de presă AFP o sursă din anchetă.

Bărbatul de 70 de ani a fost audiat cu privire la agresiunea sexuală asupra unui minor, în timp ce mama femeii este urmărită penal pentru trafic de persoane. Cei doi au fost plasați în arest preventiv, scrie Nieuwsblad.

Faptele s-ar fi petrecut de-a lungul mai multor ani, timp în care bărbatul de 70 de ani le-ar fi dat părinților minorei aproape 90.000 de euro.

Pensionarul le-ar fi spus anchetatorilor că a oferit acești bani din „generozitate”.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter