Garsoniera de 11 mp din Cluj, cele mai amuzante comentarii: "Faci curat cu un șervețel umed"

Publicat pe

Garsoniera de 11 mp din Cluj este deja celebră pe Facebook. Anunțul postat de agenția imobiliară din Cluj a strâns peste 50 de mii de comentarii, care dintre care mai amuzante. Suprafața de doar 11 metri pătrați ai garsonierei care se închiriază cu 200 de euro pe lună a stârnit val de ironii, dar în cele din urmă s-a găsit și o persoană dispusă să locuiască în acel spațiu extrem de mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O garsonieră cât un lift a fost scoasă la închiriat în Cluj şi anunţul s-a viralizat. Locuinţa are 11 metri pătraţi şi proprietarul a cerut iniţial 200 de euro pe lună de la chiriaş. Doar că în loc să atragă doritori, anunţul de pe Facebook a devenit un spectacol, cu zeci de mii de comentarii.

Garsoniera de 11 mp din Cluj, cele mai amuzante comentarii: "Faci curat cu un șervețel umed"Garsoniera de 11 mp din Cluj, cele mai amuzante comentarii: "Faci curat cu un șervețel umed"

„E un lift mobilat cochet? O căsuţă de păpuşi? Celula unui puşcăriaş? Răspunsul: nici, nici. E o garsonieră scoasă la închiriat cu 200 de euro de o agenţie imobiliară din Cluj-Napoca. Partea proastă: are doar 11 metri pătraţi, partea bună: e în centru” – au comentat internauții.

Mii de oameni n-au putut trece peste dimensiunea cel puţin modestă a locuinţei şi s-au întrecute în glume, mişto-uri şi ironii.

„Faci curățenie cu un șervețel umed', „dintr-un apartament cu 4 camere ăștia au făcut complex rezidențial cu 6 garsoniere', „ajungi singur acasă și tot trebuie să intri pe rând', „o poți ilumina cu un singur licurici', „au mobilat liftul din greșeală', „dacă vrea să își cumpere un televizor trebuie să îl cumpere pe piese și să îl monteze acolo', sunt câteva dintre comentarii.

„M-ar interesa doar dacă există un vestiar separat, eventual la parter sau pe scara blocului, unde să pot lăsa burta. Altfel rămân înțepenit pe hol și trebuie să chem descarcerarea ori de câte ori intru sau ies. Sau, eventual, să mă ung cu ulei înainte de tranzit prin hol…', scrie un alt internaut.

„Am mai mult spaţiu pe card”, a comentat un internaut.

Un altul a glumit: „Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând”, în timp ce un utilizator s-a întrebat dacă „pizza comandată intră pe uşă sau trebuie să o bage felie cu felie”

„Nici pentru videochat nu este spaţiu”, s-a amuzat altcineva. Un alt internaut a scris că în această garsonieră „nu ai intimitate nici dacă stai singur”

„Au loc doi catelusi shitzu toy?? As vrea sa le fac cadou acest coteț de ziua lor”.

„Câinii dau din coadă doar de sus în jos că în stânga și’n dreapta n au loc!”.

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, imagini în premieră cu mama băiatului său.Și ea locuiește în Viena

Cele mai amuzante glume despre garsoniera de 11 mp din Cluj

Altcineva a remarcat că avantajul este că locuinţa are loc de parcare unde să-şi lase frigiderul.  

În hora glumelor au intrat şi firmele şi chiar instituţiile publice.

O firmă a comentat că face sicrie mai mari decât această garsonieră, iar cei de la Ministerul de Interne au scris că nu sunt interesaţi de locuinţă însă ar fi dispuşi să-l angajeze pe fotograf.

Iar Ministerul Apărării a plusat cu ironia: mai uşor se intră în Armată decât în garsonieră. Deja glumele pe seama garsonierei au devenit…internaţionale.

Reţelele de socializare sunt pline de fotografii în care e ironizată locuinţa minusculă:

– „Se poate ridica din easy box?'.

– „Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea…'.

Tom și Jerry ar intra în depresie după o zi de locuit aici!”

– „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiți, pe față'.

„A făcut poza asta din dulap?'.

„Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea'.

„Daca comand o pizza family, mă întreb dacă intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?'.

– „Dacă mă duc la WC și uit sa iau telefonul, nu-i problemă: întind mâna după el'.

„Bine ca sunt usile glisante, altfel trebuia sa scoatem canapeaua inainte de a scoate hainele”.

-„Te doare la bască de prețul gazelor! Cu o candelă ieși din iarnă și o arzi și romantic!”

– „Mai este valabil? As fi interesat pentru o familie de hamsteri… Timmy Harold și dexter.. Cred ca s ar acomoda destul de okey… Vor veni cu rotita lor pentru alergare.. Eventual sa vedem unde o amplasam”.

Și Kamara a lăsat un comentariu la anunțul cu pricina:

„Eu caut sa văd avantajele unei asemenea GARSONIERE. E drept că am văzut ceva mai mic și insalubru în Franța, chiar în Paris, la 700 de euro. Aici, dacă e sa te gândești ca student sau turist, vine 6, 66 de euro pe zi, adică 33, 3 lei. Dacă cât un meniul la Fast-food.

Arată bine, e mic, scump dacă ei la metru Pătrat, însă are si avantaje, faci curat în 5 minute, e ergonomică, creează apropiere dăca trăiești în cuplu, pentru că nu ai unde să fugi și vei trăi mai mult pe afară, la aer curat. Treci pe acasă doar sa faci duș, sa mananci și să dormi. As pune un pat înalt cu scară cu un birou sub el. În rest comentariile sunt spumoase și am râs cu lacrimi „.😂

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter