H&M închide magazinele din 20 de țări din cauza noului coronavirus

Publicat pe

H&M a anunțat că vor închide temporar magazinele din aproape 20 de țări din cauza noului coronavirus. Compania a înregistrat scăderi de 24% la nivelul vânzărilor în China.

Grupul suedez a anunțat că din cauza coronavirusului, compania lor a avut de suferit, iar vânzările au scăzut, mai ales în China. H&M este al doilea cel mai mare retailer de fashion din lume.

„În timp ce transformarea grupului H&M continuă la viteză maximă, toate activităţile în companie sunt acum reevaluate cu atenţie – inclusiv dintr-o perspectivă de cost şi riscuri – pentru a fi capabili să depăşim efectele negative asociate cu virusul', a transmis compania, susţinând că va da noi detalii în data de 3 aprilie când anunţă raportul trimestrial.

H&M a anunțat că vor închide temporar magazinele din Polonia, Spania, Cehia, Bulgaria, Belgia, Franţa, Austria, Luxemboug, Bosnia-Herţegovina, Slovenia, Kazahstan, şi o parte din magazinele din Grecia, din cauza epidemiei.

De asemenea, toate magazinele din Germania şi din SUA vor fi închise pe fondul pandemiei.

Toate cele 590 de magazine H&M din SUA au fost închise marți, precum şi cele din Canada, în timp ce 460 de magazine din Germania se închid astăzi.

În acelaşi timp, săptămâna trecută H&M a redeschis 500 din cele 516 locaţii din China, iar vânzările încep să îşi revină. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter