Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2023. Balanțele vor face schimbări pe plan personal

Publicat pe

Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2023. Descoperă previziunile pentru zodia ta și află cum vei sta cu dragostea, sănătatea și banii. Vărsătorii vor avea surprize mari din partea astrelor. Citește horoscopul săptămâna 1-7 aprilie 2023 și vezi ce ți-au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 aprilie 2023

Săptămâna aceasta va fi aglomerată pentru tine și partenerul de cuplu. E posibil să apară schimbări pe plan personal, iar relația cu partenerul să nu fie tocmai bună. Vor apărea schimburi de replici între voi, iar tu vei avea dreptate. Așadar, astrele te îndeamnă să nu te lași până nu obții ceea ce vrei. Dacă știi că te pricepi la anumite lucruri, ar fi bine să te implici.

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 aprilie 2023

Încearcă să fii onest cu partenerul de viață. Lipsa de sinceritate îi poate cauza reale probleme în cuplu și ar fi bine să ții cont de starea celui de lângă tine. Îți vei expune ideile chiar dacă acestea vor fi mai îndrăznețe. Deși nu vei reuși să le pui în aplicare și nu vei avea suportul financiar necesar în acest sens, curajul tău va fi apreciat.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 aprilie 2023

În aceste zile, atmosfera din familie nu va fi una bună. Dacă locuiești împreună cu partenerul de cuplu, e posibil să apară noi conflicte între voi. Dacă ești singur, ai putea cunoaște o persoană care te va dezamăgi mai târziu. Iar dezamăgirea va fi atât de mare când vei afla, încât vei fi trist multe zile. De asemenea, astrele îți recomandă să faci unele schimbări pe plan personal.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 aprilie 2023

Ai parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Dacă ai o relație sentimentală, veți petrece timp minunat impreună, iar certurile voastre există și sunt cât se poate de normale.Ar fi indicat să profiți de talentele tale pentru a obține mai multi bani. Ai abilități artistice care te-ar putea trimite către zona de design interior.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 aprilie 2023

Va avea loc o ceartă între tine și partenerul de cuplu, iar niciunul nu este de acord să facă compromisuri. Pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine, și este posibil să primești un post bun. Îți vei dezvolta abilități de existență de care nici măcar nu știai.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 aprilie 2023

Pe plan personal, lucrurile se vor schimba. Vei observa că ești indiferent cu persoana de alături, ceea ce te va determina să iei o decizie. Dacă nu vrei să renunți la această iubire, încearcă să reaprinzi flacăra iubirii cât mai repede. Săptămâna asta va fi una dificilă privitor la bani. Este posibil să apară cheltuieli din ce în ce mai mari și să trebuiască să cumperi mai multe lucruri.

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 aprilie 2023

Săptămâna asta va fi încordată pe plan personal, deoarece relația cu partenerul devine tensionata. Posesivitatea și gelozia pe care o afișezi nu pare să aibă limite și vor exista conflicte. Pe plan profesional vei avea unele probleme și vei observa că pe plan financiar nu o duci chiar atât de bine pe cât credeai.

Horoscop săptămânal Scorpion 1-7 aprilie 2023

În această săptămână ori puneti capăt relației sentimentale, ori încerci să o salvezi. Cu toate astea, astrele îți recomnadă să îți păstrezi calmul și să ai nevi de oțel. Dacă ești singur, lucrurile sunt mai simple. Pe plan profesional ești în plină formare pentru o anumită carieră și ți se vor deschide noi uși.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 aprilie 2023

Ar putea interveni câteva probleme financiare între tine și partenerul de viață. În această săptămână nu vă puneti de acord cu privire la unele chestiuni comune. De asemenea, vrei să obții cât mai multi bani și vei fi apreciat la locul de muncă pentru ambiția ta. Ar fi bine să-ți renegociezi salariul.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 aprilie 2023

Abilitățile tale de comunicare te vor ajuta să îți găsești un partener. Flirtezi și obții mereu ce îți dorești de la cei din jurul tău. Încearcă să îți arăți adevărata ta față dacă vrei să ai o relație de lungă durată. Ai nevoie de bani, dar nu vrei să ieși din zona de confort pentru a-i obține.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 aprilie 2023

Unele persoane din jurul tău te influenteaza cu relația ta de cuplu. Dacă atitudinea față de partenerul tău se va schimba, vor apărea unele tensiuni. În această săptămână nu vei avea probleme cu banii, dar atmosfera de la locul de muncă devine mult mai apăsătoare. Relațiile cu colegii se vor degrada!

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 aprilie 2023

Vei aduna multe aprecieri de la oamenii din jurul tău. Aproape că nu mai faci față admiratorilor, iar acest lucru te determină să capeti și mai multă încredere în tine. Dacă ești implicat într-o relație și dai curs flirtului, vei avea probleme. Este important să te impui la locul de muncă și să nu le permiti celor din jur să profite de tine.

Sursa foto: Canva

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă