Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Două zodii se mută

Publicat pe

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Berbec

Ai niște investiții majore de făcut în zilele care urmează. Ai norocul că ai muncit din greu anul acesta, ți-ai drămuit cu înțelepciune finanțele, așa că ai destui bani puși deoparte pentru urgențe sau pentru zilele negre. Abia aștepți să duci totul la bun sfârșit.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Taur

Este foarte posibil să te muți în perioada următoare. Schimbi casa sau localitatea, unii nativi mai norocoși cu fondurile de care dispun se pot gândi inclusiv să se mute chiar și într-o altă țară. Oricum ar fi, zilele acestea stau sub semnul schimbărilor pentru această zodie.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie. Gemeni

Simți nevoia să te întorci la rădăcini, cum s-ar spune. Ai o stare de melancolie și îți lipsesc multe lucruri frumoase din trecutul tău. Însă, trebuie să ai grijă să nu te copleșească regretele. Ia ce e mai bun din lecțiile învățate atunci și transformă-le în avantaje pentru prezentul și viitorul tău.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Rac

Primești o veste care te îngrijorează spre mijlocul săptămânii, dar nu lași asta să te afecteze atât de mult încât să te distragă de la ceea ce ai de făcut. Te decizi să îți vezi mai departe de treabă, iar finalul săptămânii vine cu vești bune legate de carieră sau de familie.

Citește și: 4 zodii care nu au încredere în partenerii lor

Citește și: Ce zodii sunt înșelate ușor de ceilalți

Citește și: Ce greșeală faci în dragoste în funcție de zodie

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Leu

Pui în aplicare un plan la care te-ai gândit de multă vreme, dar pentru care nu ai avut destule resurse financiare până acum. Apar niște bani din partea unei persoane apropiate, dintre prieteni sau chiar din familie. Munciți împreună și reușiți să terminați totul cu succes.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie. Fecioară

Pot apărea niște conflicte la locul de muncă, mai ales cu persoanele din conducere. Cu toate acestea, nu lași pe nimeni să te intimideze și le demonstrezi că ai dreptate. Spre finalul săptămânii, începi să te gândești la o schimbare pe plan profesional, dar nu ai curajul să faci încă acest pas.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Balanță

Apar niște stări neplăcute pe plan emoțional, dar te și ajută să te analizezi mai bine. Așa îți dai seama că te-ai săturat de modul în care se desfășoară viața ta zi de zi. Rutina te scoate din sărite, îți dorești să ieși mai mult în lume, să te distrezi, să interacționezi mai des cu alți oameni noi.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Scorpion

Astrele îți scot în cale un drum care te aștepta de multă vreme. Pleci într-o altă zonă, temporar sau poate chiar definitiv. Această schimbare de peisaj îți prinde tare bine. Simți că ai o energie nouă, că ți-ai încărcat la maximum bateriile și ești gata de treabă.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie. Săgetător

Începi să îți schimbi părerea în legătură cu o anumită persoană din viața ta. Până acum nu erați deloc în niște relații prea bune, dar acum ai învățat să mai lași de la tine și să te pui și în locul celeilalte persoane pentru a-i putea înțelege mai bine punctul de vedere.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Capricorn

Este foarte posibil să suferi din cauza unei trădări pe plan sentimental, indiferent dacă este vorba despre partenerul de viață sau de un prieten extrem de apropiat, în care aveai foarte multă încredere. Din păcate, în viață lucrurile nu merg mereu așa cum ne-am dori noi.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie. Vărsător

Reiei legătura cu un prieten mai vechi, depănați amintiri și vă bucurați că aveți în continuare o legătură emoțională la fel de strânsă. Această ancoră din trecut te ajută să treci acum peste o perioadă mai dificilă. Îți regăsești dorința de luptă și termini săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Horoscop săptămânal 26 septembrie-2 octombrie. Pești

Apar niște drumuri mai lungi în calea ta. În călătoriile tale s-ar putea să afli niște informații deosebit de utile în viitorul apropiat. Cauți niște soluții ca să te dezvolți în carieră în perioada următoare, poate chiar niște cursuri acreditate.

Sursă foto: Canva/Pixabay

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter