Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Zodia care primește o idee de a face mulți bani

Publicat pe

Majoritatea zodiilor au o săptămână armonioasă, lipsită de griji și plină de oportunități. Unii nativi primesc un ajutor din partea unui prieten apropiat. Taurii sunt concentrați pe muncă, Racii sunt emotivi, iar Balanțele sunt în căutarea echilibrului. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Berbec

Berbecii sunt plini de energie și entuziasm în această săptămână. Vor fi foarte ocupati și vor avea multe de făcut, dar își vor face timp și pentru distracție. Vor fi mai încrezători în abilitățile lor și vor avea mai mult curaj să ia decizii importante. Acesta este momentul perfect pentru a face schimbări majore în viața lor.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Taur

Taurii sunt foarte concentrați pe munca lor în această săptămână. Vor avea o mulțime de sarcini de îndeplinit, dar vor fi în măsură să le facă cu ușurință și cu răbdare. Își vor dori să petreacă timp cu prietenii și familia, dar organizarea timpului va fi cea mai mare problemă a lor.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Gemeni

În această săptămână, Gemenii se bucură de prezența și energia bună a unui vechi prieten. Vor fi plini de entuziasm și mai sociabili decât în mod obișnuit. Este un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Rac

Racii sunt mai emotivi în această săptămână. Vor avea nevoie de sprijinul prietenilor și familiei, iar dacă se simt depășiți de evenimente, vor avea nevoie de timp pentru a-și aduna gândurile. Este important să își amintească că este bine să ceară ajutor și să își exprime sentimentele.

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: 'Este un copil dorit și așteptat'

Citește și: Anamaria Prodan l-a prezentat copiilor pe noul ei iubit. Cum au reacționat: „Am făcut consiliu de familie și…'

Citește și: Trei medici au operat-o pe fiica Ancăi Serea mai bine de trei ore de peritonită: „Chiar îi făcusem analizele, toate erau perfecte…”

Citește și: Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt”

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Leu

Leii sunt foarte încrezători în abilitățile lor în această săptămână. Vor fi foarte ocupati cu proiectele lor și vor fi mai ambițioși decât de obicei. Este important să fie conștienți că vor avea nevoie de sprijinul celor din jur pentru a atinge obiectivele pe care și le-au propus.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Fecioară

În această săptămână, Fecioarele ar putea primi un pont financiar din partea unui amic aflat în străinătate. Nativii vor fi mai relaxați și vor avea o atitudine mai pozitivă. Este un moment excelent pentru a-și petrece timpul cu cei dragi și pentru a se bucura de momente plăcute în compania lor.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Balanță

Balanțele sunt în căutarea unui echilibru în această săptămână. Vor avea nevoie de timp pentru a se concentra pe nevoile lor personale și vor încerca să își stabilească prioritățile. Este important să își facă timp pentru a se relaxa și pentru a se îngriji.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Scorpion

Scorpionii primesc vești bune legate de o oportunitate de a avansa profesional și de a câștiga sume importante de bani. Vor fi mai încrezători în abilitățile lor și vor fi mai ambițioși în atingerea obiectivelor lor.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt plini de energie și entuziasm în această săptămână. Vor fi dornici să își extindă orizonturile și să descopere lucruri noi. Vor fi mai deschiși la noi oportunități și își vor dori să își îmbunătățească abilitățile. Este un moment excelent pentru a se concentra pe dezvoltarea personală și profesională.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Capricorn

În această săptămână, Capricornii primesc un ajutor din partea unui prieten. Vor fi foarte ocupați la locul de muncă, dar vor avea succes în proiectele lor. Nativii vor fi mai încrezători în abilitățile lor și vor fi dispuși să-și asume riscuri. Este important să își acorde timp pentru a se bucura de realizările lor.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de vizita neașteptată a unui prieten în această săptămână. Vor fi mai sociabili decât de obicei și vor fi dornici să își petreacă timpul cu prietenii și familia. În sfârșit, nativii reușesc să ia cele mai bune decizii pentru ei.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Pești

Peștii sunt mai sensibili decât de obicei. Vor avea nevoie de sprijinul prietenilor și familiei și vor fi dornici să își exprime sentimentele. Nativii își vor exprima creativitatea și pasiunile, iar munca intră pe plan secundar.

Sursa foto: Freepik

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter