Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie 2023. Două zodii au noroc la bani

Publicat pe

Horoscop săptămânal 27 martie-2 aprilie 2023. Această perioadă se anunță a fi una plină de inspirație pentru toți nativii. Practic aveți spor în tot ceea ce întreprindeți, fie că este vorba de viața profesională sau de de cea personală. Unii nativi sunt înclinați către socializare și vor avea ocazia să întâlnească persoane care îi vor ajuta să-și atingă scopul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 martie-2 aprilie 2023

Ai avut noroc în această perioadă. Proiectele în care v-ați angajat recent dă roade. În această perioadă îți vor veni idei geniale despre cum poți prioritiza profitabil și pe ce vrei să te concentrezi în viitor. Ofertele de muncă sunt atrăgătoare și contribuie la progres. Organizarea și planificarea este un subiect de care trebuie să fii conștient. Cuvintele sunt instrumente importante și puternice.

Horoscop săptămânal Taur: 27 martie-2 aprilie 2023

În această perioadă, poți deveni mai conștient de ceea ce contează pentru tine. Emoțiile pe care le-ați suprimat ies la suprafață. Aflați ceea ce vă doriți cu adevărat și simțiți nevoia de a renunța la ceva. Spre sfârșitul săptămânii, te poți surprinde pe tine și pe ceilalți cu noi planuri de viitor. Marți, puteți primi vești excelente.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 martie-2 aprilie 2023

Începe o nouă fază în zona prietenilor, contactelor și rețelelor sociale. Întâlnirile cu personalități interesante și semnificative pot duce la noi angajamente. Un grup de oameni cu care rezonei te poate conduce într-o nouă direcție sau poți întâlni o persoană care te ridică și îți deschide ochii. S-ar putea să aveți și niște experiențe revelatoare în privința relațiilor romantice. Marte a tranzitat semnul tău în ultimele luni, iar asta înseamnă că încrederea în tine a crescut semnificativ. Sâmbătă, Marte trece în zodia Rac și crește nevoia de a crea ceva pe cont propriu. Ai incredere in tine

Horoscop săptămânal Rac: 27 martie-2 aprilie 2023

Aceasta este o perioadă glorioasă care poate aduce progrese pe toate planurile. Puterea ta de voință și curajul cresc și contribuie la propria-ți evoluție. Un nou loc de muncă este în vizor pentru cei care îl caută. Cineva vrea să te ajute să mergi mai departe și să contribuie la succesul tău. Căutați pe cineva care vă cunoaște calitățile și care dorește să vă susțină obiectivele.

Poziția Soarelui luminează în casa carierei în această perioadă. Te faci remarcat și, pe baza propriilor realizări, puteți obține oferte de muncă interesante. Arată ce poți face.

Horoscop săptămânal Leu: 27 martie-2 aprilie 2023

Curiozitatea și dorința de aventură cresc. Sunteți inspirat să descoperiți locuri noi și să explorați. Căutarea de informații prin întâlniri cu personalități importante se poate dovedi utilă. Acestea ar putea fi un avocat, un profesor, precum și un preot sau instructor de fitness. Căutarea cunoștințelor te inspiră și motivează. Persoanele de contact interesante oferă informații care vă pot ajuta să faceți noi planuri de viitor cu persoana iubită. Prietenii buni te susțin.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 martie-2 aprilie 2023

Poziția Soarelui luminează zona de valori și resurse pe care le împărtășești cu ceilalți. Întâlnirea lui Mercur cu Jupiter în aceeași zonă direcționează lumina către valori materiale dar nu numai. Poate viza venituri, condiții de muncă, câștiguri, cadouri sau moștenire. Norocul este cu tine în chestiuni financiare și activități generatoare de venituri. Ești tentat să oferi mai multe dintre abilitățile și calitățile tale acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 martie-2 aprilie 2023

Soarele luminează zona relațiilor cu cei apropiați în această perioadă. Mercur îl întâlnește pe Jupiter, iar Chiron este implicat. O întâlnire apropiată cu un potențial partener de afaceri nu poate fi evitată. Este timpul să vă vindecați și să dezvoltați relații apropiate în această perioadă. Este, de asemenea, un moment pentru a implica pe cineva care poate contribui la creșterea ta. Întâlnirea planetei tale Venus cu planeta Uranus aduce surprize pozitive și valoroase în relațiile apropiate. Poate implica un nou loc de muncă, venituri, valori și resurse pe care le împărtășiți cu cineva. Norocul este cu tine

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 martie-2 aprilie 2023

Sarcinile, obiceiurile și rutinele zilnice fac obiectivul acestei perioade. Există multe detalii de rezolvat și sarcini de rezolvat. Acum iti apar mai multe sarcini, iar volumul de munca este in crestere. Vor apărea și noi oportunități de angajare. Dacă ai metode de lucru bune și eficiente, poți reuși să faci multe într-un timp scurt. Venus, planeta ta pentru relații apropiate, îl întâlnește pe Uranus la sfârșitul săptămânii și oferă o întâlnire surpriză cu un potențial partener sau un fost. Acum poți fi lovit de săgețile lui Cupidon. Fii deschis la o dragoste.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 martie-2 aprilie 2023

Poziția Soarelui și a planetei tale Jupiter luminează zona romantismului, pasiunii și expresiei sexuale. Persoanele singure îl pot întâlni pe cel potrivit și este timpul pentru flirt, distracție și festivități. Aceasta este o perioadă bună într-o relație. Sarcina și nunțile devin subiecte pentru unii. Exprimarea creativă este, de asemenea, un subiect important pentru unii. Se întâmplă o mulțime de lucruri interesante pentru cei care sunt activi, curajoși și au putere de voință puternică. Observați detaliile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 martie-2 aprilie 2023

Acum, cel mai mult se întâmplă acasă și în viața privată. În același timp, se întâmplă și în interiorul tău. Concentrare directă asupra a ceea ce este necesar pentru a crea echilibru, pace și armonie atât în ​​interior, cât și în exterior. Contactul cu membrii familiei pe care nu îi întâlnești de obicei poate fi un subiect important. Întâlnirea Soarelui cu Jupiter indică faptul că doriți să vă extindeți sau să vă îmbunătățiți casa. Acest lucru vă poate determina să vă gândiți să cumpărați o casă mai mare sau mai bună. Adunarea familiei vă oferă un sentiment de apartenență, apropiere și comunitate. Invitați familia să se reunească.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 martie-2 aprilie 2023

Multe gânduri și idei bune îți vin în această perioadă. Simți nevoia de a socializa și de a face schimb de experiență cu frații, vecinii sau alți apropiați. Știrile captează atenția și se răspândesc rapid în mediul apropiat și în cercul de prieteni. Împărtășirea experiențelor, cunoștințelor și perspectivelor este un subiect important. Contactul lui Venus cu Uranus poate aduce surprize acasă și mai ales cu membrii familiei. Asigurați-vă că aveți informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii. Noi perspective deschid mintea. Fii curios.

Horoscop săptămânal Pești: 27 martie-2 aprilie 2023

Multe planete din zona finanțelor și valorilor personale indică o concentrare sporită asupra acestor lucruri. Norocul este cu tine în chestiuni financiare, iar banii îți vin ușor acum. Puteți obține sarcini de lucru interesante dacă doriți. Un nou loc de muncă este în vizor pentru cei care sunt deschiși. Poate începeți propria afacere și munciți pentru dvs. Sunteți tentat să investiți în locuințe, proprietăți.

FOTO: pixabay

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă