Horoscopul căsătoriei. Cei mai buni soți din zodiac

Publicat pe

Horoscopul căsătoriei. Dacă ești curioasă care sunt cei mai buni bărbați din zodiac, înainte să-ți cauți rochie de mireasă, atunci acest material este pentru tine! Sigur că diferențele sunt evidente între nativii aceleiași zodii, totuși există trăsături comune pentru toți bărbații!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cei mai buni soți din zodiac

Berbec

Este un bărbat bun în general, însă poate avea accese inexplicabile de furie şi agresivitate. Dacă ştii cum să comunici cu el şi mai ales să faci compromisuri, atunci şansele ca relaţia să meargă sunt destul de mari. Cu toate acestea, nu e un soţ ideal pentru femeile cu caracter puternic. Este cel mai fidel dintre cele trei semne de foc ale zodiacului.

Taur

E un bărbat pasional, pe care orice femeie şi l-ar dori ca soţ. Ţine foarte mult la partenera sa şi vrea să îi facă pe plac, în orice situaţie. Este generos, romantic, îi place să facă surprize, îi place stabilitatea și se implică în treburile familiei. Totuși, ține la libertatea lui și nu-i place să fie controlat. Înșală foarte greu, atunci când este deja cu un picior ieșit din relație, așa că nu-l controla tot timpul și nu-l acuza de infidelități decât atunci când ai dovezi clare!

Gemeni

Poate fi un soţ bun, dacă treci cu vederea glumele lui mai puţin plăcute uneori. Cu toate acestea, Gemenii au momente în care îi iau peste picior pe cei din jur, iar asta îi face destul de antipatici. În plus, îi cam fug ochii și nu se implică ușor într-o relație. Trage de timp, cercetează, analizează pe toate părțile, așa că dacă ajunge să te ceară de nevastă fii sigură că este ceea ce trebuie. Face greu acest pas, dar când îl face e pe vecie!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Rac

Soțul perfect.E un bărbat tandru şi iubitor, care pune familia şi casa pe primul loc. El este cel mai bun soţ din întreg zodiacul. Iar când apar copiii, viața alături de el e și mai frumoasă, potrivit Unica.ro. Este foarte atent cu cei mici și nu se dă în lături nici de la treburile casnice. Sunt adesea dornici să-şi întemeieze de tineri o familie şi a înşela vine în contradicţie cu propriile valori.

Balanța

Bărbaţii din Balanţă adoră armonia şi de cele mai multe ori se îndrăgost profund, astfel încât le este foarte greu să înşele. Chiar dacă o fac, mustrările de conştiinţă îi determină să nu mai repede niciodată ceea ce au făcut

Vărsător

Este cel mai bun tată E un soţ foarte bun, dar aşteaptă-te să fii tu cea care ia deciziile importante în casă. El e pur şi simplu prea visător… În schimb, ca tată este perfect. Capabil de orice pentru copiii lui, este genul de părinte care este în primul rând cel mai bun prieten al copiilor.

Capricorn

Cel mai statornic Dacă îi accepţi ieşirile, puteţi fi împreună până la adânci bătrâneţi. Este in bărbat statornic, nu știe ce este infidelitatea – odată ce te-a ales, are ochi doar pentru tine și nimic nu e mai important pentru el decât familia. Partea proastă? E foarte încăpăţânat, deşi uneori ştie că nu are dreptate.

Bărbații de care să fugi. Zodiile infidele

Bărbatul Săgetător este foarte secretos, așa că fii atentă la doamnele din jurul lui. S-ar putea ca printre ele să fie și amanta lui, dar se pricepe de minune să o ascundă. Defectul lui este necinstea. Asta nu înseamnă că trebuie să îi monitorizezi telefonul și să îi citești mesajele când nu se află în cameră cu tine, ci doar să fii conștientă de această trăsătură, potrivit eva.ro. Dacă-l prinzi cu o minciună, vei ști că ar putea exista mult mai multe alte lucruri pe care nu ți le spune.

Leul este expert în a se pune în situații dificile și să le facă să funcționeze. Așadar, va găsi echilibrul perfect între tine și amantă. A avea două iubite în același timp este o sarcină complicată pentru unii, dar nu și pentru el. Atuul unui Leu este cretivitatea lui. Va reuși cu brio să le facă pe toate femeile din viața lui să se simtă speciale. De asemenea, este foarte bun la scuze pentru zilele în care dispare din peisaj.


substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter