Încă un artist răpus de noul coronavirus! Cântărețul Troy Sneed a murit la 52 de ani

Publicat pe

Artistul, scriitorul și producătorul nominalizat la Grammy, Troy Sneed, cunoscut pentru cântece înălțătoare precum „The Struggle is Over', a murit din cauza complicațiilor generate de noul coronavirus. Avea 52 de ani.

Încă un artist răpus de noul coronavirus! Cântărețul Troy Sneed a murit la 52 de aniÎncă un artist răpus de noul coronavirus! Cântărețul Troy Sneed a murit la 52 de ani

Doliu, din nou, în lumea muzicii! Troy Sneed a fost testat cu noul coronavirus, au survenit complicații, iar, din păcate, a pierdut în ultimă instanța lupta în fața COVID-19. Artistul în vârstă de 52 de ani a murit la spitalul din Jacksonville, Florida, relatează presa internațională.

Trou Sneed va rămâne în memoria tuturor, prin intermediul unor melodii precum „My Heart Says Yes', „Worked It Out', „Aleluia', primele clasându-se pe locul doi în topul din Billboard.

Citește și: Legendarul cântăreț John Prine a murit de coronavirus după ce a învins cancerul de două ori!

De-a lungul timpului, a călătorit în Statele Unite pentru a cânta Evanghelia cu Corul din Georgia, notează spynews.ro.

În egală măsură, tot el s-a ocupat de coloana sonoră a peliculei 'The Preachers Wife' (1996), cu Whitney Houston și Denzel Washington, în rol principal.

Citește și: Trompetistul Wallace Roney, legendă a muzicii jazz, a murit de coronavirus!Avea 59 de ani

A avut carieră solo, lansând nu mai puțin de șapte albume. În urmă cu 17 ani, împreună cu soția sa, Emily, și-au deschis propria casă de discuri, ce poartă denumierea 'Emtro'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Rapperul Fred the Godson a murit din cauza noului coronavirus.Artistul avea 35 de ani și doi copii

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter