Ironia sorții! O tânără a murit în timp ce-și făcea un selfie pentru a sărbători terminarea restricțiilor impuse de COVID-19, în Turcia. Ultimele cuvinte ale fetei îți dau fiori!

Publicat pe

În mod ironic, o tânără de 31 de ani a murit în timp ce sărbătorea, printr-un selfie, terminarea restricțiilor în Turcia. Fata voia să facă o poză inedită, la marginea unei prăpastii dintr-un parc național, dar s-a dezechilibrat sub ochii prietenilor și a căzut în gol.

Ironia sorții! O tânără a murit în timp ce-și făcea un selfie pentru a sărbători terminarea restricțiilor impuse de COVID-19, în Turcia. Ultimele cuvinte ale fetei îți dau fiori!Ironia sorții! O tânără a murit în timp ce-și făcea un selfie pentru a sărbători terminarea restricțiilor impuse de COVID-19, în Turcia. Ultimele cuvinte ale fetei îți dau fiori!

Olesia Suspitsina, în vârstă de 31 de ani, a ieşit să facă o drumeţie în parcul naţional Duden din Antayla, pentru a marca ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pentru pandemia de Covid-19.

La un moment-dat, tânăra a trecut dincolo de o bară de protecţie pentru a se urca pe o stâncă, cu intenția de a-și face un selfie spectaculos cu o cascadă pe fundal. În timp ce făcea poza, tânăra a alunecat pe iarbă şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 35 de metri, scrie Mediafax.

Însoţitorul ei a anunţat autorităţile care au găsit trupul tinerei în pârâul de la baza stâncii de pe care a căzut.

Suspitsina, care a lucrat ca ghid de turism timp de cinci ani în regiune, a scris anterior într-o postare de acum privată pe Instagram: „Voi admira mereu frumuseţea naturii din Turcia. Acesta este paradisul meu'.

FOTO: Instagram (sursa nypost.com)

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter