A trecut 1 an de la dispariția Luizei Melencu. Mama ei îi transmite un mesaj cutremurător: „Mami te iubește cu toată ființa, puiul meu scump”

Publicat pe

Dispariția Luizei Melencu, în vârstă de 18 ani, a revoltat toată țara. Ancheta a stabilit că adoescenta a fost răpită de Gheorghe Dincă, sechestrată timp de mai multe zile, violată și ucisă. 

A trecut 1 an de la dispariția Luizei Melencu. Mama ei îi transmite un mesaj cutremurător: „Mami te iubește cu toată ființa, puiul meu scump'A trecut 1 an de la dispariția Luizei Melencu. Mama ei îi transmite un mesaj cutremurător: „Mami te iubește cu toată ființa, puiul meu scump'

La un an de la dispariția ei, mama Luizei transmite un mesaj emoționant. 

Monica Melencu, mama Luizei, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care descrie ce sentimente o încearcă, la un an de când n-a mai auzit glasul copilei sale şi nici nu ştie exact ce s-a întâmplat cu ea.

„Dacă aş putea să mă întorc în timp…. aş face-o doar pentru a deschide bine ochii, ca să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să mă întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru câteva minute, frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii. Dar cum nu pot să fac o întoarcere în timp, nu pot decât să dau frâu liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toată fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine. Azi, 14 aprilie, se împlineşte un an de când puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi, de oameni fără frică de Dumnezeu. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost şi sunt lângă mine, mulţumesc şi acelora care mi-au denigrat familia şi aţi aruncat cuvinte grele. Nu aţi făcut altceva decât să mă faceţi mai puternică, mai încrezătoare în forţele mele şi promit că voi lupta până când adevărul va ieşi la iveală. (…) Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, aducându-mi puiul drag acasă. Mami te iubeşte cu toată fiinţa, LULU, puiul meu scump, a scris Georgeta Melencu. Familia refuză să creadă că fata a fost omorâtă şi arsă, sperând că, într-o bună zi, va apărea teafără la poartă.

Luiza Melencu avea 18 ani și a fost răpită pe 14 aprilie 2019, iar Alexandra Măceşanu avea 15 ani și a fost sechestrată pe 24 iulie 2019. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă