Madagascarul își tratează bolnavii de COVID-19 cu... ceai din plante. Și, supriză: nimeni nu a murit până acum!

Publicat pe

Președintele Madagascarului, Andry Rajoelina, a lansat oficial un remediu local pe bază de plante care, spune el, previne și vindecă infecția COVID-19. Soldații malgași, în uniformă, dar neînarmați, merg încet din ușă în ușă pe aleile capitalei Antananarivo și împart, gratuit, ceaiul-minune.

Madagascarul își tratează bolnavii de COVID-19 cu... ceai din plante. Și, supriză: nimeni nu a murit până acum!Madagascarul își tratează bolnavii de COVID-19 cu... ceai din plante. Și, supriză: nimeni nu a murit până acum!

„Am făcut teste, două persoane sunt acum vindecate de acest tratament”, a spus Rajoelina miniștrilor, diplomaților și jurnaliștilor de la Institutul Malagasy de Cercetare Aplicată (IMRA), care a dezvoltat băutura.

„Acest ceai din plante produce rezultate în șapte zile (…). Putem schimba istoria întregii lumi”, a spus el.

Băutura, care a fost numită Covid-Organics, este derivată din artemisia (pelin dulce) – o plantă cu eficacitate dovedită în tratamentul malariei – și alte plante medicinale indigene, potrivit IMRA.

Președintele a anunțat că pacienții cu dificultăți respiratorii și care au fost tratați cu Covid-Organics au fost vindecați și au fost deja externați din spital. Acesta a indicat că 'remediul' va fi prescris, sub formă de sirop, 'tuturor studenților pentru a le permite să se protejeze împotriva pandemiei', citează stirileprotv.ro.

Conform celui mai recent raport, 121 de cazuri de contaminare – nici unul fatal – au fost identificate în Madagascar, dintre care 39 considerate a fi vindecate.

foto: Twitter

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter