Ministrul de Interne Marcel Vela face Q&A pe Facebook. Va răspunde întrebărilor despre pandemie adresate de români, o dată pe săptămână!

Publicat pe

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că va răspunde întrebărilor adresate de români pe pagina sa de Facebook.

Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră', a transmis Vela , marți, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul și-a luat angajamentul să răspundă la întrebări în fiecare miercuri, prin intermediul unor înregistrări video. 

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook', a anunțat ministrul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter