Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare: "Corespondență preț restaurant 100€"

Publicat pe

Daniel Neacșa este un român a plecat în Grecia cu portbagajul plin cu mâncare și băutură! Acesta a ales să-și petreacă vacanța în insula grecească Thassos și, împreună cu soția lui, a hotărât să economisească banii de restaurant și să-și gătească singur meniul zilnic. Iată ce meniu a pregătit într-una dintre zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O familie din România, respectiv Daniel Neacșa și soția lui, a decis să plece în concediu în Grecia, dar cu economie, așa că au plecat de acasă cu portbagajul plin cu fructe și legume din curtea lor, dar și băuturi, din dorința de a cheltui cât mai puțini bani. Românii au postat isprava pe un cont de Facebook dedicat vacanțelor în insula Thassos, iar postarea lui a atras comentarii pro și contra.

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare: "Corespondență preț restaurant 100€"Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare: "Corespondență preț restaurant 100€"

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare

Un român care se află în această perioadă în Thassos a ales să vină cu provizii din România și să se ocupe singur de prepararea mâncării.

„Și am sosit în Thassos. Am luat la all inclusive”, a scris românul în textul care însoțește poza în care se vede mașina plină cu alimente.

Ceea ce părea o glumă s-a dovedit a fi real, după ce turistul a revenit cu o nouă postare în care precizează ce a gătit.

„Partea a doua. Mâncare adusă cu portbagajul. Taverna Aragazum.greek Vă las adresa? Meniul respectiv:

Ostropel de pui.

Legume făcute la aburi cu ulei de măsline de Thassos.

Salată cu roșii din grădina mea.

Vișinată de la congelator.

Și șpriț alb de Drăgășani. ( corespondență preț restaurant aproximativ 100€)”, a scris Daniel Neacșa pe Forum Thassos.

În comentarii, acesta a precizat că este chef bucătar, iar pe contul personal de Facebook are mai multe fotografii care demonstrează acest lucru.

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Vă împărtășesc și vouă bunavestire’

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Românul care a plecat cu mâncare în Thasos, comentarii pro

Nu sunt puțini cei care au manifestat simpatie pentru opțiunea românului.

„În sfârșit un „ignorant” …refuză să îi mulțumească Otiliei sau să posteze farfurii pline cu cartofi prăjiți…specific grecești …bineînțeles. 10 puncte pentru asumare”.

„O să te tragă bogații grupului în țeapă, mă fraților, fiecare face ce crede că e de cuviință să se simtă bine”.

„Dacă omul se pricepe atât de bine, nu înțeleg de ce să dăm cu piatră… Personal nu îmi place să gătesc în vacanță… Dar înțeleg că Daniel Neacșa vrea să îmbine utilul cu plăcutul. Minimum de efort cu maximum de rezultate! Arată bine preparatele. Bravo lui! Așteptăm și platourile cu specific grecesc”.

„Dacă bucătăria avea și ea vederea aia, aș fi gătit și eu!”

„Ce original!! Îmi plac oamenii ca dv!!! Felicitări!!! Care fac, fix ce vor!”

„Să te răsfețe de la vecini mirosul de tocăniță e tot ce îți poți dori!”.

Românul care a plecat cu mâncare în Thasos, comentarii contra

Alții oameni din grupul de Facebook Forum Thassos îl condamnă pe românul care a plecat cu mâncare în Grecia.

„Vis! Să te afli în vacanță și să te răsfețe de la vecini mirosul de tocăniță e tot ce îți poți dori!

Presupun că urmează desfăcutul berilor, desigur tot de acasă, până târziu în noapte, în balcon, însoțite de sunetul ambiental al zarurilor si al tablelor.

Vacanța minunată! Și vecinilor de apartament, de asemenea!”

„Ai afumat hotelul că pe caltaboși”.

„A venit baba gazdă peste mine… i-am dat și ei o porție generoasă și o vișinată”, a răspuns autorul postării.

„Nu vreau să par răutăcios, dar mergem în concediu să ne relaxăm și să mai gustăm din mâncărurile specifice zonei…..cu gătitul pot să mă alint în fiecare zi…..acasă”.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter