O asistentă și-a pus combinezonul de protecție transparent direct peste lenjeria intimă. Bătrânii pe care îi îngrijea au rămas fără cuvinte / Imaginile au devenit virale

Publicat pe

O imagine în care apare o asistentă îmbrăcată cu un combinezon transparent de protecție pentru a îngriji pacienții infectați cu COVID-19 a făcut înconjurul internetului. Femeia și-a luat combinezonul transparent direct peste lenjeria intimă, care se vede în toată splendoarea. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Scena a avut loc într-un spital de boli infecțioase din regiunea Tula, Rusia. 

Imaginea ajunsă pe Internet a fost surprinsă de unul dintre pacienții asistentei. Bolnavul a mărturisit că protagonista fotografiei a recurs la acest gest pe motiv că îi este foarte cald în costum de protecție.

În același timp, asistenta medicală susține că nu a realizat că trupul său a fost atât de expus prin costumul de protecție, încât să lase la vedere și lenjeria intimă și a motivat decizia ei prin faptul că îi era foarte cald cu costumația completă.

Chiar dacă potrivit presei din Rusia bolnavii de COVID-19 nu au avut nimic împotriva echipamentului asistentei, Ministerul regional al Sănătăţii a fost de altă părere. Autoritățile nu tolerează sub nicio formă această atitudine, iar femeia s-a ales cu o avertizare disciplinară.

Presa rusă a mai transmis că imaginea a stârnit reale controverse pe rețelele de socializare. Astfel, în timp ce bărbații au fost de acord cu modul în care s-a prezentat asistenta în fața pacienților, femeile au criticat-o aspru.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter