O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Ce s-a întâmplat 14 ani mai târziu, când mama biologică și-a făcut apariția

Publicat pe

O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Gestul făcut de o femeie din Marea Britanie față de un copil orfan a transformat viața amândurora într-o manieră total neașteptată. Amândoi avuseseră o viață grea și fuseseră respinși de oamenii care ar fi trebuit să-i iubească. Femeia și băiețelul, nedorit de nimeni, au creat conexiune unică, în care iubirea părintească a vindecat rănile trecutului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Victoria, 43 de ani, o femeie ce nu putea rămâne însărcinată, a adăpostit în casa ei un băiețel al nimănui ce frecventa școala în care aceasta lucra. Victoria iubea copiii, motiv pentru care a ales să lucreze la o școală, ca femeie de serviciu. Asemenea atâtor femei, Victoria trăia cu drama faptului că nu a putut rămâne niciodată însărcinată. Acesta a fost și motivul pentru care fostul ei soț a divorțat de ea și s-a recăsătorit cu o femeie ce i-a putut oferi un copil. Tristețea Victorie nu avea să mai dureze pentru mult timp, căci menirea ei era aceea de a schimba destinul unui băiețel orfan pe care mama sa îl alungase de acasă, notează news.amomama.com.

O femeie a adoptat un băiețel orfan, ce dormea pe străzi

În weekend, Victoria mergea într-un oraș din apropiere pentru cumpărături. Când a revenit, mai pe seară, și se îndrepta spre casă a auzit un zgomot ciudat.

„Cine e acolo?”, a strigat ea, speriată. Victoria a lăsat jos sacoșele cumpărături și s-a apropiat cu atenție în direcția zgomotului. Când s-a uitat cu mai multă atenție, s-a simțit copleșită de ce a văzut. Un băiețel mic, de aproximativ 7-8 ani, stătea ghemuit de frig în, pragul ușii ,și o privea speriat, cu ochii mari și plânși.

„Te rog… Te rog, lasă-mă în pace!”, a strigat el.

„Dragul meu, e în regulă”, a spus ea cu blândețe.

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât

Citește și:Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Citește și:Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…’

Cine era de fapt băiețelul pe care Victoria l-a găsit în fața casei

Victoria a realizat imediat, că îl cunoștea pe micuț și că era de fapt unul dintre elevii de la școala unde lucra!

„Sammy, ce s-a întâmplat? Ce cauți aici?”, a întrebat ea cu voce blândă, însă băiețelul a început să plângă. După ce s-a liniștit Sammy a spus prin ce trecuse.

„Mama mea…E bolnavă… Primește medicamente de la una dintre prietenele ei, dar sunt scumpe. Nu e vina ei!”, a spus el..

„Știu, Sammy. Spune-mi ce s-a întâmplat„, a spus Victoria.

„M-a rugat să mă duc la mall și să cer bani de la oameni la ușă, dar eram atât de obosit… încât am adormit. Așa că m-am întors acasă, iar ea m-a întrebat: „Cât ai luat?”, așa că i-am spus „doi dolari”. Era foarte supărată”, a continuat băiatul.

„Apoi mi-a spus: „Dacă nu-mi aduci 50 de dolari, poți să dormi afară!”. Eu am spus: „Mamă… te rog, mami! Mi-e atât de foame! Dar ea a țipat la mine și mi-a spus să nu mă mai întorc niciodată”, și-a încheiat copilul povestea.

Sammy cunoaște blândețea unei mame

Victoria a fost cuprinsă de revoltă și tristețe, când a auzit povestea copilului.

„Nu am unde să mă duc„, a spus Sammy cu deznădejde, ca pentru sine.

Victoria i-a răspuns, fără ezitare.

„Ba da, ai! Poți să stai cu mine în seara asta. O să fac spaghete și poți să-mi cunoști pisica. Am o pisică uriașă. Numele lui este Huck Finn…”

Micuțul Sammy a simțit în acea noapte căldura și liniștea unui cămin primitor și a unui pătuț cald. Victoria l-a găzduit în camera de oaspeți i-a făcut mâncare, iar băiețelul a adormit apoi cu blănosul motan HUck Finn la picioarele lui.

Sammy și Victoria devin oficial o familie

A doua zi, Victoria l-a dus de mână pe Sammy la școală și i-a spus directorului ce descoperise.

Bărbatul a sunat imediat la poliție și la Protecția Copilului și a fost demarată o investigație asupra mamei lui Sammy. Asistenții sociali și-au dat seama că Sammy se atașase foarte mult de Victoria și au sfătuit-o să-l adopte.

„Are încredere în tine. Și cred că îți pasă de el. Ați putea fi o familie!”, a spus una dintre asistente, sugerându-i să îl adopte pe băiat.

Victoria nu a stat pe gânduri. L-a luat pe băiat în grija ei, iar după ce a împlinit 13 ani l-a adoptat în mod oficial. Nu aveau foarte mulți bani, dar i-a oferit micuțului Sammy o viață minunată, plină de dragoste și înțelegere, astfel că cei doi formau o adevărată familie.

Sammy primește o vizită neașteptată, după 14 ani

Mulți ani mai târziu, Sammy s-a căsătorit și avea o familie proprie. Era în vizită la mama sa adoptivă pentru prânzul de duminică împreună cu soția și fiul său, când cineva a sunat la ușă.

„Răspund eu, mamă!”, a strigat Sam.

A deschis ușa. Acolo stătea o femeie de vârstă mijlocie epuizată.

„Da?”, a spus el.

„Sammy?”, a spus femeia, întinzându-și mâinile și zâmbind

„Dragul meu Sammy! Sunt mama ta…”, a continuat ea.

Sam s-a uitat la ea neîncrezător.

„Nu ești mama mea. Mama mea este în bucătărie și pregătește prânzul, așa cum a făcut-o în fiecare duminică din ultimii paisprezece ani. Nu știu cine ești tu”, a spus el calm.

Apoi a închis ușa și s-a dus direct în bucătărie. Și-a îmbrățișat mama adoptivă apoi a pupat-o.

„Te iubesc, mamă”, a șoptit el.

FOTO: Pixabay.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter