O femeie din Arad a fost infectată cu COVID-19 în spital. Elena face dezvăluiri cutremurătoare: ”Colega mea mi-a spus că e pus cearșaful peste ea....”

Publicat pe

O femeie din Arad a fost infectată cu COVID-19, după ce a fost internată în spital. Pacienta a stat în același salon cu o persoană testată pozitiv cu noul coronavirus. La internare femeia din Arad a fost testată negativ pentru COVID-19, iar la externare testul a ieșit pozitiv.

Totul s-a întâmpla la Spitalul Municipal din Arad, iar femeia infectată cu noul coronavirus din spital a povestit ce s-a întâmplat. Elena a fost internată cu rezultatul testului negativ pentru coronavirus, iar la externare a avut surpriza ca testul să iasă pozitiv. Femeia din Arad a povestit că a fost pusă într-un salon cu o persoană infectată cu COVID-19, care a și murit.

'Pe 2 aprilie a chemat soţul meu ambulanţa pentru că m-am simțit rău, cu stare de leșin. Ambulanța m-a luat, m-a dus la cort, acolo la Județean, mi-au făcut analize, film. După-masa, în jurul orei 16:00, mi-au făcut testul pentru Sars-CoV-2 și după aceea m-au trimis la Spitalul Municipal, tot în data de 2 aprilie. Cu toate că pe hârtia de externare scrie că am fost internată pe data de 3 aprilie. În prima noapte de internare am dormit singură, iar dimineața au venit două doamne: doamna Emilia și încă o doamnă. Doamna Emilia s-a simțit foarte rău. Din start ne-a spus că este pozitivă la boala COVID-19, că la internare i-au făcut un test care a ieșit pozitiv. Mie și celeilalte doamne nu ne veniseră rezultatele testelor. Cum ne-au băgat pe toate la un loc, în salon? Nu se poate așa ceva. Am spus că luăm virusul de la ea. Doamna Emilia s-a simțit foarte rău toată noaptea, tușea. Dimineața tușea cu sânge. Asistentele nu au făcut nimic. Nu a venit nimeni. A trecut ziua, tot tușea. Seara a spus că se simte foarte rău. Avea 400 glicemia, i-a făcut insulina și a plecat. Am încercat să ne punem în pat, însă doamna Emilia a căzut. Am chemat asistenta. S-a uitat la ea. S-a dus afară, au mai venit două asistente. Nu au resuscitat-o. Au lăsat-o acolo. Ne-au spus să ne întoarcem cu spatele. A trecut o oră și jumătate. Colega mea mi-a spus că e pus cearșaful peste ea. Deci au lăsat-o jos. Am decis să ieșim afară, că nu o să stam cu ea în salon. O asistentă ne-a dus într-un alt salon, în care era un bătrân.', a povestit femeia din Arad pentru aradon.ro.

Elena, în vârstă de 54 de ani, a fost externată fără a i se face un test pentru COVID-19. Femeia a cerut să fie testată înainte de a merge acasă la soțul ei care are diabet.

Citește și: Masca și mănușile îți pot face mai mult rău, decât bine, dacă le folosești greșit. Alexandru Rafila a explicat cum se utilizează corect și cum te ferești de bacterii

„În data de 7 mi-au făcut externarea. A venit doamna doctor, cred că era stagiară, și m-a întrebat dacă vreau să vorbesc cu doctorul care e aici, pe secție. A venit domnul doctor, am întrebat cum mă lasă acasă chiar dacă mi-a ieșit primul test negativ și am solicitat să mi se facă încă o dată testul înainte de a mă duce acasă la soțul meu care e diabetic. Doctorul mi-a spus că nu se face niciun test fiindcă așa e protocolul. Eu i-am spus că știam că testul se face la cinci zile după și la șapte zile. Mi-a spus că nu, că ăsta e protocolul. Am venit acasă, iar după ce am apărut în presă, în 9 aprilie au venit acasă și mi-au făcut testul. Al doilea test. Luni, 13 aprilie, am sunat la DSP pentru rezultatul celui de-al doilea test. Mi-a răspuns un domn și mi-a spus că ar trebui să primesc rezultatul de la spital, nu de la DSP, însă când au venit să mă testeze acasă mi-au spus să sun la DSP pentru rezultat. În fine. Dânsul a spus că se intersează pentru mine. Am așteptat cinci minute și m-a sunat înapoi și a spus că a sunat la spital și că sunt pozitivă. Am anunțat apoi medicul de familie, i-am spus care e situația. Medicul meu de familie a sunat și el la DSP, i s-a confirmat telefonic că sunt pozitivă, dar încă nu i-au trimis nicio hârtie. Când va primi rezultatul scris o să-mi spună și ce medicamente să iau. Întrebarea mea este: de ce la mine, la externare, la diagnostic, scrie pneumonie nespecificată? Asta nu trebuie să scrie la internare? Dacă am fost internată cu așa ceva. Mi-a dat tratament doar pentru fibrilație atrială și pentru nivelul ridicat al glucozei în sânge. Mi-au dat Concor, să iau una dimineața, iar seara să iau Sintrom. Atât, în rest nu mi-au dat niciun medicament. Să înțeleg că m-au externat cu pneumonie și nu mi-au dat niciun medicament?', a mai spus Elena.

Femeia din Arad are de gând să dea în judecată spitalul, pentru că au fost neglijenți și a fost infectată cu noul coronavirus.

„Mă doare sus în dreapta, la spate. Mai tușesc, nu tare, mai mă doare capul. Medicul de familie mi-a spus că nu știe ce să facă până nu primește de la ei (n.r. DSP)'. Eu m-am infectat în spital. Am fost negativă! Am hârtia aici! Din cauza neglijenței lor, m-am infectat, la ei. Să plătească cine e vinovat. Ți-e teamă să mai mergi la spital. E de groază! Eu trăiesc niște clipe… La spital nu mă mai duc. Vreau să-i dau în judecată, nu vreau publicitate, vreau să plătească cine-i vinovat.', a mai declarat femeia din Arad pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Pixabay

O femeie din Arad a fost infectată cu COVID-19 în spital. Elena face dezvăluiri cutremurătoare: 'Colega mea mi-a spus că e pus cearșaful peste ea....'O femeie din Arad a fost infectată cu COVID-19 în spital. Elena face dezvăluiri cutremurătoare: 'Colega mea mi-a spus că e pus cearșaful peste ea....'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter