O tânără de 24 de ani din București, testată pozitiv cu COVID-19, este lăsată în spital fără tratament de 3 zile: ”Sunt pacientul care se tratează cu nimic?”

Publicat pe

O tânără din București, în vârstă de 24 de ani, face dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. De trei zile stă fără tratament, în spital, și nu primește niciun răspuns din partea medicilor.

Catinca este internată de câteva zile la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Tânăra a mărturisit că de 3 zile nu a mai primit niciun tratament din partea medicilor, deși a refăcut testul și a ieșit tot pozitiv.

Și-ar dori să întrebe pe cineva ce se întâmplă, să primească un răspuns, însă nu reușește să vorbească cu nimeni din spital. Catinca a nu a mai suportat situația în care se află și a răbufnit pe una dintre rețelele de socializare.

La început, când a fost internată în spital, tânăra de 24 de ani a primit tratament, însă după efectuarea celui de-al doilea test, care a ieșit tot pozitiv, nu a mai primit nimic de 3 zile.

'Cum se numește când ești în a 3-a zi fără tratament, îți iese încă un test pozitiv, ai avut simptome și nu ți se mai dă nimic? Și nici nu reușești să vorbești cu nimeni că oricum n-ai cum să ieși din salon?
Vine Zâna Măseluță și alungă covidu? Sau sunt pacientul care se tratează cu nimic?

Și eventual dacă tot nu ți se dă tratament, dar stai în spital ca la pușcarie și ți se spune că nu poți să stai în carantină acasă? Cu toate că sunt cazuri și în România în carantină fix acasă.

Sau mai e varianta să ajungi cu un virus și să mai iei minimum unul că oricum nu sunt verificați și abia după câteva zile se trezesc că au fost puși la grămada?

Cam cum se numesc astea? România?

(Poate mă lamurește și pe mine cineva că oricum nu reușesc să vorbesc cu nimeni din spital)', este mesajul pe care Catinca Neniu l-a scris pe una dintre rețelele de socializare.

Catinca Neniu

Tânăra le-a cerut oamenilor să nu iasă din casă și să ia totul în serios, pentru că nu este de glumă cu acest virus. Catinca Neniu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o vacanță din Statele Unite ale Americii.

'As vrea sa intelegeti ca nu e o gluma. Și noi faceam glume pana sa ne iasa testele pozitiv si sa ajungem in spital.
Nu vrea nimeni sa stati inchisi in casa sau sa nu revina lucrurile la normal. Tocmai, este important sa stati acum in casa pentru ca multi habar n-au ca au virusul si il dau mai departe poate unor persoane al caror organism nu ar rezista.
Noi suntem norocosi, poate a trecut ce era mai greu, dar sunt persoane de varsta noastra sau chiar mai tinere care sunt mult mai afectati si nici prea bine n-o duc.
Si mai sunt si persoane de varsta parintilor/bunicilor care nu rezista…
As vrea sa va ganditi la asistente, doctori, intregul personal care nu si-au mai vazut familiile de minim o luna si care fac tot ce pot pentru noi si pentru restul si multi s-au infectat deja. Sau ganditi-va cum au ajuns scuipate si infestate de fel si fel de specimene din spital pentru ca 80% asa sunt si nu aveti habar cum fac si ce au de suportat..

Stiu ca e greu, mi-e dor de parintii mei, de iubitul meu, de prieteni, de colegi, dar stiu ca o sa fie totul bine si o sa treaca si asta!

Aveti grija de voi si de cei dragi!', a mai scris tânăra.

FOTO: Facebook

O tânără de 24 de ani din București, testată pozitiv cu COVID-19, este lăsată în spital fără tratament de 3 zile: 'Sunt pacientul care se tratează cu nimic?'O tânără de 24 de ani din București, testată pozitiv cu COVID-19, este lăsată în spital fără tratament de 3 zile: 'Sunt pacientul care se tratează cu nimic?'
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă