Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează: "S-ar putea ca noul coronavirus să nu fie eradicat niciodată!"

Publicat pe

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu sunt optimiști în privința eradicării noului coronavurs Sars-COV2 și se tem că ar putea deveni endemic precum HIV.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează: "S-ar putea ca noul coronavirus să nu fie eradicat niciodată!"Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează: "S-ar putea ca noul coronavirus să nu fie eradicat niciodată!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Expertul în probleme de urgenţă al organizaţiei, Mike Ryan, a afirmat: Acest virus poate deveni un alt virus endemic în comunităţile noastre şi este posibil să nu fie eradicat niciodată. Cred că este important să fim realişti şi nu cred că cineva poate prezice când va dispărea această boală'.

El a mai transmis că lumea are un anumit control asupra modului în care se confruntă cu boala, deşi a însemnat un efort masiv', chiar dacă se găseşte un vaccin, transmite The Guardian.

Există tratamente pentru COVID-19 care dau rezultate!

O purtătoare de cuvânt a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a declarat că „anumite tratamente par să limiteze gravitatea sau durata maladiei COVID-19 şi a precizat că această instituţie se concentrează în prezent pe colectarea mai multor informaţii despre patru sau cinci dintre cele mai promiţătoare medicamente folosite pe plan mondial împotriva acestei boli”, informează Reuters.

Avem într-adevăr anumite tratamente care, aflate în stadii incipiente de testare, par să limiteze gravitatea sau durata bolii, dar nu avem nimic deocamdată care poate să ucidă sau să oprească virusul', a declarat Margaret Harris, purtătoare de cuvânt a OMS, referindu-se la iniţiativa Solidarity Trial, ce testează mai multe medicamente folosite împotriva COVID-19.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter