Raed Arafat, primele declarații despre data la care vom putea ieși din casă: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață"

Publicat pe

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, spune că, pentru moment, restricțiile nu se reduc pentru că sunt în creștere cazurile de infecții COVID-19, însă în mesajul său pentru populație a lansat ideea că va trebui să ne obișnuim cu virusul, în așteptarea unui vaccin.

Raed Arafat, primele declarații despre data la care vom putea ieși din casă: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață"Raed Arafat, primele declarații despre data la care vom putea ieși din casă: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață"

„La acest moment încă avem cazuri care apar și suntem în creștere. Nu suntem în situația Italiei, Franței, a Statelor Unite. Nu știu dacă vom ajunge în situația lor, e posibil să da, e posibil să nu. Poate vom avea un platou, apoi începem să scădem. Vom putea spune mai multe după perioada Paștelui sau la finalul lui aprilie. La acest moment, dacă ne relaxăm prea devreme, riscăm să explodeze situația și să nu o putem controla. Dacă așteptăm, vom putea lua decizii pe baza rezultatelor', a declarat Raed Arafat la Antena 3.

„Până apare un vaccin, am putea să învățăm să trăim cu el'

Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață. Până apare un vaccin, am putea să învățăm să trăim cu el, dar să respecăm niște reguli în societate. După perioada sărbătorilor vom face o evaluare, și nu o fac doar eu, va fi pe mai multe aspecte. Vom vedea dacă ne permitem să relaxăm lucrurile', a concluzionat Raed Arafat. 

Citește și:

Specialiștii atrag atenția asupra unor simptome neașteptate: petele roșiatice pe piele și urticaria pot fi semne ale infecției cu COVID-19

Mai au femeile dreptul să opteze pentru întrerupere de sarcină în timpul pandemiei COVID-19? Răspunsul autorităților și al medicilor

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter