Români în Italia. Proprietarul unui magazin românesc din Lombardia face livrări la domiciliu pentru ca oamenii să rămână în case și să se protejeze: "Nu îmi este teamă că m-aș putea infecta"

Publicat pe

Italia este în carantină, iar restricțiile sunt din ce în ce mai dure pentru a se combate răspândirea virusului ucigaș. La momentul actual din casă se poate ieși doar cu o declarație pe propria răspundere în care se explică foarte clar motivul deplasării. În acest context, un cetățean român care locuiește în zona Lombardiei a venit în ajutorul oamenilor: livrează alimente la domiciliu pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze, în plină epidemie.

Românii dau dovadă de omenie peste hotare. Se implică în lupta dusă împotriva COVID-19 și fac ce le stă în putință pentru a se evita infectarea mai multor oameni. Este și cazul lui Ionuț Anghel. Bărbatul s-a mutat de 16 ani în Italia și este proprietarul magazinului care îi poartă numele, „La Anghel', din Sant Angelo Lodigiano, provincia Lodi, Lombardia. Românul vine în sprijinul cetățenilor și face livrări la domiciliu, pentru ca oamenii să se expună cât mai puțin pericolului, notează rotalianul.ro.

Citește și: Români în Italia. Maria asigură micul-dejun cadrelor medicale de la Urgențe în fiecare dimineață: „Voi continua atât timp cât voi avea putere”

Nu puțini sunt cei care îi scriu de ce anume au nevoie, iar el își încarcă mașina și livrează produsele la domiciliu: „Clienții îmi trimit o listă cu produsele pe care le doresc, apoi eu le răspund ce avem și ce nu, cu unii am făcut chiar și apel video.'

Bărbatul, tată a doi copii, susține că nu îi este teamă că s-ar putea infecta, întrucât se protejează cât de mult posibil. „Când merg să livrez sunt mereu protejat cu mănuși și mască. Sincer, nu îmi este teamă că m-aș putea infecta, mă protejez cât mai mult posibil. Sper să trecem cu bine peste asta și să revenim la normal.'

Citește și: Români în Italia. Mărturisiri din „zona roșie”: „De o lună muncesc între 10 și 15 ore pe zi.Risc în fiecare clipă cu serviciul”. Tatăl îl cheamă în țară, dar bărbatul care s-a mutat de 18 ani refuză să se întoarcă

Bărbatul livrează în mai multe zone, și pe distanțe mai mari de 30 de kilometri.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Români în Italia. Doi verișori, proprietari de brutărie, dau pâine gratis celor care nu mai au bani să-și cumpere: „N-am putut întoarce spatele Italiei”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter