S-a vindecat cea mai în vârstă persoană infectată cu noul coronavirus. Femeia de 103 ani din Iran a fost externată

Publicat pe

O femeie de 103 ani este cea mai în vârstă personă care s-a vindecat în totalitate de noul coronavirus, transmite agenţia oficială iraniană Irna.

Femeia s-a vindecat, în ciuda faptului că se consideră că batrânii sunt cei mai vulnerabili în fața aceestei boli. Ea a fost spitalizată în oraşul Semnan, la circa 180 de kilometri est de Teheran și a fost „autorizată să iasă din spital după ce s-a vindecat în totalitate”, potrivit cadrelor medicale, citate de agenția iraniană.

Se pare că femeia de 103 ani este a doua persoană în vârstă care s-a vindecat de coronavirus în Iran. Un bărbat de 91 de ani s-a vindecat, de asemenea, în ciuda faptului că suferea de astm si avea probleme de hipertensiune, notează digi24.ro.

Deocamdată nu s-a anunțat tratamentul administrat celor doi pacienţi.

Iranul este a treia cea mai afectată țară de COVID-19 cu peste 17.000 de infectați. S-au înregistrat peste 1.000 de decese și peste 5.300 de persoane s-au vindecat până acum.

În lume, s-au înregistrat peste 200.000 de cazuri de îmbolnăviri până la acest moment.

Sursa foto: pixabay.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter