S-au afișat notele la Bacalaureat 2020. Ce rezultate au obținut Selly și alți tineri celebri

Publicat pe

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat au fost publicate pe edu.ro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui. 

Rezultate Bacalaureat 2020Notele la BAC, pe județe, potrivit EDU.RO

Rezultate Bacalaureat 2020 București

Selly, tânărul reprezentativ al generației, a obținut: 9,50 la Limba și Literatura Română, 9,60 la Matematică și 9,70 la Biologie, obținând o medie de 9,60 la Bacalaureat. Tânărul vloggerul a declarat într-un inteviu acordat revistei VIVA! că își dorește să meargă la o facultate de business.

Iubita lui Selly, Smaranda Știrbu, a obținut și ea note extrem de bune la examenul maturității. Ea a luat 10 la Română, 9,80 la Matematică și 9,70 la Biologie, obținând o medie de 9,83 la Bacalaureat. Smaranda vrea să urmeze Facultatea de Medicină, motiv pentru care s-a pregătit intens pentru admitere și pentru examenul de Bac.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 – 12:00.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes: 'Să vă văd ce mai ziceți'

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Cum îți cauți nota la Bac după codul unic

Săptămâna trecută, absolvenţii claselor a XII-a/ a XIII-a au susţinut probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

Un număr de 134.831 de candidaţi au fost prezenţi, luni, la proba la Limba şi literatura română. Potrivit MEC, 3.643 de candidaţi au absentat.

Un singur elev a avut temperatura peste 37,3 grade Celsius, iar acesta va susţine examenul în etapa specială, care se va desfăşura în data de 6 iulie.

Totodată, 46 de candidaţi s-au aflat în izolare, iar alţi 5 – în carantină/spitalizaţi.

Pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 85 de candidaţi. Drept consecinţă, aceştia nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat, a precizat MEC.

Marţi, 6.399 de candidaţi au fost prezenţi la proba scrisă de limba şi literatura maternă.

Conform MEC, nu s-au prezentat la examen 79 de candidaţi şi nu au fost cazuri de elevi cu temperatura peste 37,3 grade Celsius.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter