Semnificația zilei de 22.02.2022. Apare o dată la 180 de ani

Publicat pe

Semnificația zilei de 22.02.2022. Pe 22 februarie 2022 avea parte de o zi palindrom care apare o dată la 180 de ani. Palindromul este un șir de caractere, care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat. Această zi are o semnificație aparte, potrivit astrologilor și numerologilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Palindromul apare o dată la 180 de ani, fiind dominată de 2 cifre. Această zi specială reprezintă o zi în oglindă și anume 2202 este oglindirea lui 2022. Astrologii susține că această zi poate fi văzută ca un punct de cotitură, mai exact, se va împărți lumea în două: înainte şi după. Specialiștii ne recomandă să fim atenți la minutul 22:22 din 22.02.2022. Astrologii ne îndemnă să ne punem o dorință.

Astrologic vorbind, în această perioadă, Soarele și Jupiter sunt în semnul zodiei Pești, lângă Neptun, motiv pentru care există riscul de auto-dezamăgire sau de așteptări mari. Venus-Marte în semnul Capricornului și Mercur în Vărsător în careu cu Uranus nu lipsesc nici ele. Acest lucru poate înseamna că nu trebuie să fugim după ceva ce nu se poate împlini.

Citește și: De ce se teme cel mai tare fiecare zodie în parte

Citește și: Cele 4 zodii alături de care vei avea o căsnicie armonioasă

Citește și: Alimente afrodiziace.Mămăliga stimulează impulsurile sexuale

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Semnificația zilei de 22.02.2022

Palindromul este un cuvând, un număr, o frază sau poate o fi o secvență de caractere care se citește la fel înapoi ca înainte. Combinația zilei de 22.02.2022 este un portal energetic de proporții enorm, greu de asimilat.

Numărul 22 reprezintă idealismul și spritualitatea, dar totodată arată și acțiunea cu scopul împlinirii unui vis. Numerologii spun că înseamnă materializarea visurilor. Secventa repetată a numărului 2, 22 și 20 este de bun augur pentru această zi de marți. În numerologie,22 este un număr maestru, un număr care accentuează puterile numărului 2, precum dualitate, comuniune, comunicare, echip și întreg.

Ce spun specialiștii despre ziua de 22.02.2022

Președintele onorific al Asociației Numerologilor din România, Anatol Basarab susține că această zi este una foarte importantă. Conform acestuia, ziua de marți reprezintă trecutul și viitorul și va avea loc o schimbare majoră.

„Din perspectiva vieţii sau al planului nevăzut al existenței ziua este ziua este una foarte importantă care închide o perioadă, un ciclu, o linie de manifestare în planul nevăzut care mai târziu timp de 22 de zile sau chiar 22 de ani treptat se va manifesta în lumea noastră fizică. Avem 2202, o uşă în spate care reprezintă trecutul şi mai avem o uşă în faţă anul 2022, reprezentând viitorul. Conținutul camerei din spate de oglindește perfect în camera din faţă. Acum depinde de fiecare spectator cum se poziționează cu faţa spre viitor sau spate.Dacă ne-a prins viaţa supărăți, încordați cu neîncredere în viitor atunci aşa vom merge încolo pentru unii oameni chiar poate 22 de ani la rând, 22 de zile cel puţin vor fi 100%', a spus Anatol Basarab.

Ce activități sunt recomandate pe 22.02.2022

Astrologii ne recomandă ca în dimineața zilei de 22.02.2022, trebuie să fim cât mai echilibrați, liniștiți și deschiși către dialog. Gândirea pozitivă este extrem de importantă în această zi și datorită ei se rezolvă câteva aspecte tensionate sau problematice. Pe 22 februarie vor fi favorizate de energiile cosmice diverse activități creative și planuri noi.

Acestea pot fi activități noi cu copiii, inițiative legate de casă și familie, comunicarea cu persoanele din jur, noi relații de prietenie, ieșirile și plimbările în natură și împlinirea unor dorințe mari legate de dragoste și familie.

Sursa: Fanatik

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter